KAO "ROGOVI U VREĆI": Koji horoskopski znaci se nikako ne slažu kao braća i sestre?

Devica ne može da shvati zašto su Blizanci toliko opušteni i ništa ne shvataju ozbijno. Nasuprot tome, Blizanci ne mogu da razumeju da neko mora uvek da se drži rasporeda i da nikad, ali baš nikad ne može da se opusti i uživa.

Ovan i Bik

To su dva su najtvrdoglavija znaka Zodijaka. Stalno ulaze u sukobe kao braća i sestre i ne mare previše za to. Toliko su tvrdoglavi da nijedna strana neće da prizna da je pogrešila.

Ovan se bori jer ima osećaj da je uvek u pravu, dok se Bik suprotstavlja jer je previše tvrdoglav da bi popustio. Kad među njima ne bi postojala tolika želja za moći, mogli bi da imaju dobar odnos.

Blizanci i Devica

Njihov odnos je konstantno loš jer imaju previše različitih osobina da bi mogli da se slažu i budu bliski. Blizanac je previše bezbrižan i haotičan horoskopski znak za jednu Devicu koja voli red i pravila. Oni ne moraju da se mrze, ali vibracije koje šalju jedno drugom su drugačije.

Devica ne razume zbog čega Blizanac mnogo toga ne shvata ozbiljno kao ona, dok on ne može da shvati zašto se Devica baš nikad ne može da se opusti i zabavi.

Rak i Vodolija

Oni su toliko različiti da teško mogu uspostaviti dobar, blizak odnos. Rak se vodi emocijama, a Vodolija logikom, i koliko god se trudili da budu bliski, te različitosti će ih razdvajati.

Rak je stalno pod nekim osećanjima, rado govori o njima i pokazuje ih, dok Vodolije sve drže u sebi. Vodolije imaju utisak da su Rakovi previše osetljivi čak i napormi. Rak teško veruje Vodoliji jer nikad ne može biti siguran u njegove prave emocije.

Lav i Škorpija

Škorpija i Lav mogu imati slične interese i odlično se zabavljati kao prijatelji ili u romantičnim odnosima, ali kao braća i sestre baš i ne - jer su previše slični. Oboje imaju neverovatno velike, moćne osobine i snažnu energiju koju teško mogu da obuzdaju kad su zajedno.

U mlađem dobu su skloni tuči i svađi bez nekog pravog razloga. I jedan i drugi žele da imaju kontrolu, žele da budu glavni i ne žele da priznaju poraz. Škorpije posežu za manipulacijom kako bi se snašle, dok Lav ima agresivniji pristup svemu.

Vaga i Jarac

Vagi je kompromis nužan za život kao vazduh i voda za preživljavanje. Vole da budu u odnosima bez trzavica u kojima su svi srećni. S druge strane, Jarac je tip koji će raditi što god poželi, kad god poželi. Ta potreba za kompromisom nasuprot ignorisanju tuđeg mišljenja njihov odnos čini potpunom katastrofom.

Između ova dva znaka postoji vrlo malo komunikacije jer ni jednom nije dovoljno stalo da sluša drugog. Vaga je previše slaba za Jarca, a Jarac je previše tvrdoglav za Vagu, što znači da svaki put kad stupe u interakciju, neko bude nesrećan.

Strelac i Ribe

Razlog zašto su retko bliski kao braća i sestre leži u tome što nemaju poverenja jedno u drugo. Ribama je potrebna duboka povezanost kako bi osećale bliskost s nekim, dok Strelac ne stvara emocionalne veze sve dok nije siguran da mu je neko važan.

Oba znaka su inteligentna i dubokoumna na neke svoje načine, ali ipak su previše različiti da bi se međusobno kvalitetno povezali.

Izvor: 24sata.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još