POTRESNA ISPOVEST VIKTORIJE MITROVIĆ: Roditelji su me se odrekli, zatrudnela sam maloletna i morala sam da se udam (VIDEO)

Tomom dana u spavaćoj sobi Bele kuće na imanju u Šimanovcima zadrugarka Viktorija Mitrović pričala je cimeru Stefanu Kariću o najbolnijim temama iz mladosti i života.

- Sa majčine strane imam brata i sestru, ali sa njima ne pričam, mama i tata su me se odrekli kad sam bila mala, pa sam živela sa babom i dedom neko vreme. Kasnije sam otišla kod oca i tamo je trebalo da završim srednju školu, on se oženio dobio dete i želeo je da dobije posao u inostranstvu. Dobio je starateljstvo i ja nisam želela da idem sa njim u inostranstvo jer me je ona maltretirala, nije se lepo ponašala, a on je nju stalno branio. Tako da sam ostala da bih imala slobodu. Bacila sam 40 godina starateljstva svoje babe i deke, zbog ćaleta ali nisam namerno, nego mi se ukazala prilika da budem sa ocem. Bila sam maloletna, ispalo je da sam htela da ostanem sa dečkom i da zato neću da idem sa njima i na kraju jesam bila sa njim malo. Nisam mogla da se vratim kod babe i dede jer sam im na neki način zabola nož u leđa - govorila je Viktorija.

- Taj dečko ti je napravio dete? - pitao je Karić.

- Da, zato sam morala da se udam, jer sam bila maloletna! Morali smo da potpišemo to i sa njim sam otišla "preko", a kad sam se vratila počeo je da se švaleriše i eto - rekla je Viktorija.

- Sad si dobra sa babom i dedom? - pitao je Karić.

- Moje dete je kod njih, da u dobrim smo odnosima. Kad sam rodila dete tad se i popravio odnos - odgovorila je Mitrovićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još