NE MOŽE BEZ ZOLE: Miljana Kulić histerisala na imanju u Šimanovcima jer u "Zadrugu 5" nije ušao njen bivši dečko Lazar Čolić (VIDEO)

Miljana Kulić je ovog jutra napravila haos na imanju Zadruge. Naime, ona je veoma nezadovoljna i razočarana što njen bivši momak Lazar Čolić Zola nije ušao u "Zadugu 5". Kulićeva je očekivala da će opet moći da ga zavede u novoj sezoni.

Miljana je u nekoliko navrata tražila pažnju zadrugara, pa im je sve vreme govorila kako joj nije dobro. U jednom momentu ona je otišla u Rajski vrt gde je napravila dramu zbog Zole.

Kulićevoj su prilazili zadrugari i pokušavali da je smire, a MC Damiro je bio ubeđen da ona glumi sve vreme, što je Miljanu naljutilo još više pa je napravila još veću dramu, te je moralo da reaguje i obezbeđenje.

Njen drug Filip Car je na sve načine pokušavao da je smiri, pa je čak i jutro dočekao pričajući sa njom, međutim Kulićeva je nastavila da drami što u ovu sezonu "Zadruge" nije ušao Zola jer je njena namera bila da ga osvoji ponovo. Miljanu je takođe smirivala i Ogla Margitić i nakon razgovora sa njom Kulićeva je otišla da jede, a nakon toga je legla da spava.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.