UVEK SPREMNE ZA AKCIJU: Žene rođene u tri horoskopska znaka imaju jak libido

Svako ima drugačiji seksualni apetit, ali neki horoskopski znaci poznati su po jačem libidu i kao nezasiti seksualni partneri. Njih uzbuđuje pogled, mali dodir ili čak način na koji izgovarate određene reči.

1. Škorpija

Škorpionke imaju veći seksualni apetit od svih ostalih znakova. Njena žestoka i strastvena ličnost je vidljiva u svim aspektima života, pogotovo u spavaćoj sobi. Seks je s njom uvek uzbudljiv, najviše zato što voli da isprobava nove stvari.

Sve što bi trebalo da uradite je da se nasmejete na određeni način, uputite joj "značajan" pogled ili je dodirnete i odmah će shvatiti na šta aludirate i prihvatiće igru. Ljudima koji se upuste u seksualnu vezu sa Škorpijama bolje bi bilo da imaju jak libido i da su spremni da se dobro preznoje u spavaćoj sobi.

2. Bik

Ženi Biku je dodir jako važan u seksu, a budući da se voli da se drži za ruke ili da se stalno dodiruje njen seksualni poriv je uvek jak.

Jako je tvrdoglava i nikad neće priznati da je ona inicijator seksa, ali oboje ste svesni da vas uvek mami i indirektno aludira na seks. Njen seksualni poriv je fizičke prirode, pa obratite pažnju na dodirivanje, maženje, pa čak i senzualnu masažu.

3. Ovan

Ovan voli dobar fizički izazov, a nema boljeg izazova od seksa, zar ne? Ovnov seksualni apetit pokreće čist adrenalin. Voli da osvaja, a sam seks s njom je uvek pun strasti, igrica i eksperimentiranja.

Ženski Ovnovi su izuzetno strastveni što obilno pokazuju u spavaćoj sobi. Čini se da je njihov seksualni apetit povezan s nestašnošću i željom za igrom.

Izvor: Prva.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još