TREBALO JE DA TI LUPIM ŠAMARČINU: Brendon Radonjić žestoko opleo po Filipu i otkrio da je Car pretio Maji batinama! (VIDEO)

U novom izdanju emisije "Pitam za druga", voditeljski duo Jelena Pešić i Stefan Kandić Kendi ugostio je bivšeg zadrugara, Branislava Radonjića Brendona.

Brendon je otkrio sve detalje njegovog druženja sa Majom Marinković i FIlipom Carom. Naime, kako bivši zadrugar navodi, Car je pretio Maji šamarčinom.

- Družim se sa Majom, jedino sa Filipom ne pričam. Ponašao se nenormalno, svađao se stalno sa Majom, vozio je 200 na sat, mene je stalno prozivao. Od tad s njim ne pričam, blokirao sam ga na Instagramu. Čak mi je i pretio što sam te snimke druženja objavio na svom Jutjub kanala, ali oni su svi znali da ja vrtim telefon u kolima i da snimam u određenim situacijama - priča Radonjić, pa nastavlja:

- Miki je postavio Filipa na mesto u "Zadruzi", kad je on hteo da sedne pored Mikija, Filip je na bahat i bezobrazan način hteo da sedne pored njega. Ne pričam s njim - kaže bivši zadrugar.

- Ne znam tačno zbog čega su se Maja i Car svađali, on je bio nešto nervozan, a Maja je jurcala po neke haljine, pa onda Maja nije znala da postavi navigaciju na telefonu, a onda je on počeo da psuje i rekao Maji: "Trebalo je da ti lupim šamarčinu kao što sam onoj opalio..." Nebitno kojoj osobi, neću da kažem, ali kao da dođe sebi, Maja se tako ponaša zato što nije dobila šamarčinu - otkriva Brendon.

Izvor: Pink.rs
Foto: i.am.brendon/Instagram

Pogledajte još