BOG MI JE DAO RODITELJE PUNE TOPLINE I RAZUMEVANJA: Dušica Jakovljević dirljivom porukom čestitala rođendan majci Mariji (FOTO)

Voditeljka "Zadruge" Dušica Jakovljević sa pratiocima na Instagramu često deli fotografije i snimke, a sinoć je imala lep povod za slavlje, te se oglasila porodičnom fotografijom.

Naime, njena majka Marija proslavila je rođendan, a ponosna ćerka oglasila se dirljivim rečima:

- Danas je za mene najveći praznik! Danas slavimo dan rođenja najbolje majke na svetu! I ja znam da ćete vi sada reći - pa svaka majka je najbolja svom detetu, ali ja jednu majku imam, pa ja o svojoj mogu da pričam! Činjenica je da ja ne znam gde bih sad bila da nije moje majke. Ne samo što se ne bih rodila da nije bilo nje, logično, nego što ne bih ništa ni mogla ni postigla. Ja sam, eto tako se zadesilo, jedinica. Nemam ni brata ni sestru kojima mogu da se požalim, pohvalim, posavetujem. Ali, Bog mi je dao roditelje pune topline, razumevanja, strpljenja, one koji me čitaju kao knjigu i daju podršku uvek, čak i kad ozbiljno nešto zabrljam. Pitaju me često u intervjuima - kako sam toliko jaka i samostalna, kako tako guram život sa osmehom... Tako što ja imam dvoje ljudi zbog kojih moram uvek da budem danas bolja nego juče, a ne mislim na moju decu. Mislim na moje roditelje. Mama, hvala ti što si se zaljubila baš u tatu i što si pala na njegov dorćolski šarm! Tata, hvala ti što si joj pisao pesme svakog dana vojnog roka, pa sve to sam ukoričio i sačuvao... I zato nikada neću pristati na manje od toga. Biću zauvek zaljubljena u vas dvoje i vašu ljubav... Mi smo, zauvek, DMD (Dušan, Marija, Dušica). Srećan rođendan, kraljice Marija - napisala je Dušica u opisu slike.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: dusicajakovljevic/Instagram

Pogledajte još