OBOJICA PLAČU, ĐOLETU JE RAZBILA USNU: Dušan Jovančević nastavlja sa optužbama na račun bivše supruge Tanje Savić

Iako se činilo se se situacija smirila, drama između Tanje Savić i njenog još uvek zakonitog muža Dušana Jovančevića nije završena.

Najavio je da dolazi u Srbiju i da će angažovati tim advokata u cilju da dobije zajedničko starateljstvo nad sinovima.

Iako je Tanja dovela sinove iz Australije i po zakonu je sada njihov staratelj, Dušan ne propušta priliku da istakne da ona nije podobna majka, te često novinarima šalje prepiske s njom, a za koje nije utvrđeno da su autentične.

Dušan je poslao poruku u kojoj navodi da Tanja fizički zlostavlja njihove sinove i brani im da se čuju sa njim.

- Sad su me deca pozvala, probudili su me jer je ovde četiri sata ujutro. Baš sam uznemiren. Tanja nije kod kuće. Njena sestra ih čuva. Našli su telefon koji im je oduzela. Kratko sam uspeo da pričam s njima. Zvali su me preko Vibera, međutim veza se prekinula - napisao je navodno Tanjin muž i nastavio s tvrdnjom da pevačica bije decu.

- Tanja je Đoletu razbila usta. Pokazao mi je, nisam uspeo da uslikam. Obojica plaču. Zatvorili su se u sobu - tvrdi on u porukama.

Tanja Savić nije bila iznenađena tim njegovim tvrdnjama i pokušajem da je ocrni u javnosti. Kako kaže, on to čini godinama samo da bi od nje napravio lošu majku, a od sebe žrtvu i javnu ličnost, iako to nije i za tako nešto nema pokriće.

- Ja uopšte ne želim da se s njim valjam u blatu. Nemam komentar jer šta god da kažem, biće to španska serija", izjavila je Tanja.
"Neću ništa demantovati, jer bi to bilo kao da se pravdam, a sa druge strane, što više negiraš jedan deo publike veruje da je baš on u pravu. Dušan očajnički vapi za popularnošću, a da bi do toga došao, ne bira sredstva. Ja u tome neću učestvovati, a pogotovo neću dopustiti da moja deca trpe zbog toga
- poručila je.

Izvor: Mondo.rs/Alo.rs
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Pogledajte još