RAT DO ISTREBLJENJA: Stanija Dobrojević ponizila Dalilu Dragojević pred zadrugarima (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević zamolio je Staniju Dobrojević da prokomentariše podelu budžeta ovonedeljnog vođe Đoleta Kralja i objasni zašto je veliki budžet koji je dobila "zaboleo" Dalilu Dragojević.

- Najveću ljubimoru pokazala je Dalila. Ja sam Pinkova zvezda, mene su oni stvorili. Ja za razliku od Dalile imam status koji ona nikada nećeš dostići - pričala je Stanija.

- Stanija jeste starleta, a nikada se nije je*ala u rijalitiju - rekao je Đole.

- Ma šta je ona radila sve, sve ih overila - rekla je Irma Sejranić za Dalilu.

- Đole je mene ispoštovao kao starog zadrugara, a ja se Đoleta sećam kada mi je prišao posle "Farme 4" da se slikamo - pričala je Stanija.

- Sinoć su svi prilazili Đoletu da lobiraju za budžete. Ove se sve pomešalo i ko je na koga ljubomoran. Ja sam svedok da Irma nije ništa rekla - rekao je Bane Đokić.

- Ja sam dobila mali budžet od Miće, a sada veliki od Đoleta i šta sad. Dalila je prva dobila veliki od Miće - vikala je Irma.

- Ja smatram da je Đole precizirao samo one stare zadrugare, evo nabroj ko je dobio velike budžete. On je sebi tako dizao rejting - rekao je MC Damiro.

- Ja znam ko je dobio velike budžete - odgovorio je Đole.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.