OVO JE VIŠE OD TABLOIDNE PRIČE: Jelena Mur iskreno o ulozi u hit seriji "Pevačica"

Na televiziji K1 glumica Tatjana Kecman za svoju mladu koleginicu Jelenu Mur s kojom je igrala u filmu "Dara iz Jasenovca", a sada i u seriji "Pevačica" koju smo mesecima željno iščekivali, kazala je:

- Jelena Mur je naša nova zvezda. Ona je zvezda serije "Pevačica" - rekla je Tatjana u emisiji "Kec na jedanaest".

Jelena je osmehom odgovorila na ovaj kompliment i Aleksandri Jeftanović i Bošku Jakovljeviću kazala da je mnogo želela da dobije ulogu u ovoj seriji.

- Bila sam na kastingu, trebalo je da otpevam jednu pesmu i mnogo sam želela da dobijem ulogu. I dobila sam je. Drago mi je da je počelo emitovanje serije da gledaoci vide da je ona više od tabloidne priče. Da počnu da je gledaju s jednom premisom, a da kroz epizode shvate da je ova serija nešto potpuno drugo. To je priča o pevačkom zanatu - rekla je lepa glumica.

Njen lik će kroz epizode, 12 u prvoj sezoni a biće ih još, prolaziti kroz različite izazove.

- Ona se bori da zadrži svoja moralna načela i da se ostane dosledna sebi, ali joj se taj muzički svet veoma dopadne i počinje da se menja - rekla je Jelena na K1.

Glumica je ispričala i da je pandemija korone prekinula njeno školovanje u Americi u kojoj je upoznala svog supruga koji je takođe glumac i koji sada živi u Srbiji. Ali, kako život uvek nešto uzme, a nešto drugo da, tokom epidemije je naučila nešto novo.

- Svi muškarci u mojoj porodici svirali su i sviraju harmoniku i puna mi je kuća tih instrumenata. Jednog dana sam uzela harmoniku, jer mi je bilo dosadno i rešila da naučim da je sviram. Tata mi je rekao da će mi za to trebati dosta vremena, ali moram vam priznati da sam brzo ušla u štos. Još uvek se ne snalazim najbolje sa notama jer nisam muzički obrazovana, ali umem da sviram. Čak sam se i u jednoj sceni u "Pevačici" latila harmonike i odsvirala i otpevala jednu pesmu.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: K1/Promo

Pogledajte još