OČI U OČI: Tara Simov i Anđela Veštica susrele se prvi put nakon brutalnog sukoba (VIDEO)

Bivša zadrugarka Tara Simov u više navrata javno je pokazala povrede koje joj je pre par godina, kako sama tvrdi, nanela starleta Anđela Veštica. Njih dve večeras su se prvi put posle dugo vremena našle oči u oči u emisiji "Amidži šou".

- Nismo se videle četiri godine. Vreme je bilo da se sukob reši. Meni je žao. Naravno da ću da se izvinim, naravno da sam pogrešila. Neke stvari su dovele do tog postupka. Ona je mene povredila, ja sam nju povredila na lošiji način, kajem se i vreme je da se stavi tačka. Mi smo sudski rešile, meni niko ne može ništa. Dogovorile smo se da van suda rešimo stvari, i da ona nema traumu. Meni je zaista žao. Ovo je moglo ranije da se reši - rekla je Anđela Veštica.

- Anđela i ja smo imale razgovor. Vreme je da se stavi tačka. Pravda koju sam tražila nije na mojoj strani. Anđela je želela da se čujemo i vidimo i popričale smo. Mi smo bile baš dobre drugarice. Spavale smo jedna kod druge - rekla je Tara.

- Tara i ja smo se udaljile i onda je ona rekla nešto što je mene iznerviralo i tu je nastao haos - rekla je Veštica.

- Nisam joj verovala da joj je žao jer je napisala "Reci joj da mi je kao žao...". Popričale smo pola sata, ručale jedno dobrih četiri sata. Došli smo do toga da nam je odnos okej. Drago mi je da sam se u svojoj podsvesti rešila te mržnje, žao mi je zbog situacije koja se desila - zaključila je Simova.

Njih dve zapratile su se na Instagramu, što je još jedan znak da je došlo do pomirenja.

Izvor: Kurir.rs
Foto: AmiG Show - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još