#DIGITAL2021 - Najveća digitalna konferencija u regionu 16. i 17. septembra

Color Media Communications osmu godinu za redom organizuje Regionalnu konferenciju o trendovima u telekomunikacijama i medijima - DIGITAL 2021.

Ovogodišnji DIGITAL se realizuje u dva formata, online koji je planiran prvog dana događaja, 16. septembra sa početkom od 10.30h i indoor koji se realizuje 17. septembra u hotelu Metropol u Beogradu sa početkom od 10.00 časova.

Sa velikim zadovoljstvom pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju događaju u hotelu Metropol ili da nas prate putem direktnog prenosa na YouTube kanalu i Facebook stranici Color Media Communications.

Na linku možete pogledati detaljan program događaja: http://digitalconference.rs/sr/

Registraciju možete izvršiti putem LINK-a

Zbog epidemiološke situacije u zemlji za sve prijavljene digitalce obezbeđene su besplatne kotizacije uz prethodnu registraciju putem aplikacione forme na zvaničnom sajtu događaja.

Broj mesta u sali je ograničen, stoga požurite i prijavite se na Digital 2021.

Na konferenciji će govoriti: Maja Gojković, potpredsednica Vlade i ministarka kulture i informisanja; Miloš Cvetanović, državni sekretar u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija; Vladimir Lučić, CEO Telekoma Srbije; Majk Mišel, CEO Telenora Srbije; Dejan Turk, CEO A1 Srbija i Slovenija; Milija Zeković, CEO SBB Srbija i Telemach Crna Gora; Slobodan Đinović, CEO Orion Telekoma; Dejan Ljuština, CEO Vision Partners; Toma Tasovac, direktor DARIAH-EU; Dragan Tanasković, ICT Solutions Director, A1 Srbija; Natali Delić, direktor direkcije za strategiju i digital Telekoma Srbije; Zoran Vasiljev, CEO Centili grupe; Stefan Kostić, CEO IPification; Tomaž Drozg, CEO Adria Media Ljubljana; Ivan Minić, Pojačalo.rs; Vladimir Kovač, DigiTalk; Nebojša Krivokuća, kreativni direktor Communis; Mihajlo Jovanović – Džaril, CEO Fortuna Esports; Biljana Srbljanović, spisateljica i dramska autorka; Slobodan Georgijev, NewsMax Adria; Biljana Stepanović, direktorka Business Info Group; Goran Vojteški, osnivač Podkast.rs; Marko Vidojković, podcast „Dobar, loš zao“ ; Ivan Živković, generalni direktor Pioniri; Goran Jankuloski, menadžment partner, Žiška; Branislava Antović Aleksić, novinarka i urednica portala Brana’s Divine World; Ana Martinoli, Fakultet dramskih umetnostui u Beogradu; Aleksandra Vuković, Nura Agency.....i mnogi drugi.

Konferencija sa tradicijom od 2014. godine na jednom mestu okuplja tržišne lidere i stručnjake iz oblasti telekomunikacija i medija. Nakon prošlogodišnjeg online izdanja, ove godine još više želimo da okupimo na jednom mestu sve čelne ljude industrija koje pokreću privredu u Srbiji.

Program će biti posvećen tome kako je izgledao i kako će izgledati svet medija, telekomunikacija i digitalnih trendova i koje teme će obeležiti naredni period u ovim oblastima.

Kroz panel diskusije, predavanja i studije slučajeva saznaćete šta se u proteklih godinu dana dešavalo u svetu informacionih i telekomunikacijskih tehnologija, koji su to novi trendovi i izazovi u sajber bezbednosti, u kom pravcu ide globalna ekspanzija veštačke inteligencije i 5G tehnologije, šta je to digitalna humanistika, kakav sadržaj nam se plasira, da li je budućnost u 'special interest' medijima, koji su noviteti u digitalnoj diplomatiji i kako danas izgleda medijska i agencijska scena u regionu i još mnogo drugih tema.

Događaj se realizuje uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije i sledećih kompanija: Telekom Srbija, Telenor Srbija, SBB, A1, Orion telekom, National Geographic i Vision Partners.

Pogledajte još