KSENIJINA SREĆA MI JE NAJVAŽNIJA: Nenad Knežević Knez prokomentarisao ćerkinu vezu sa Pavlom Mensurom

Pevačica Ksenija Knežević i tri godine mlađi glumac Pavle Mensur nakon što su raskinuli dugogodišnje veze, otpočeli su ljubavnu romansu.

Tim povodom oglasio se pevačicin otac Nenad Knežević Knez koji je istakao da novog zeta još nije imao priliku da upozna.

- Meni je njena sreća najvažnija. Ako je ona srećna i ja sam. Pavla nisam imao prilike da upoznam - kratko je prokomentarisao Knez.

Posle pet i po godina zabavljanja s Nikolom, kojeg je krila od očiju javnosti, Ksenija je raskinula sa njim jer su se navodno osećanja ugasila, piše "Stori".

Isto se desilo i sa glumcem Pavlom Mensurom koji je raskinuo sa koleginicom Ivanom Zečević navodno iz istih razloga.

Prvi susret Ksenije i Pavla je bio odlučujući. Pavle, koji je, inače, sin glumaca Srne Lango i Irfana Mensura, nije mogao da odoli i pred Ksenijom pokaže najbolje od sebe. Udvarao joj se na lep i džentlmenski način, a nedavno je prisustvovao i njenom nastupu na "Music Week" festivalu, gde ju je iz publike posmatrao ponosno i zaljubljeno.

Ksenija i Pavle izričiti su po pitanju toga da ne žele svoju intimu da dele s drugima, stoga su informaciju da je ljubav pokucala na njihova vrata otkrili malom broju bliskih prijatelja.

Izvor: Blic.rs
Foto: kneznenad/Instagram

Pogledajte još