ON RASTE SA KONJIMA I ŽIVINOM: Svetlana Ceca Ražnatović progovorila o idiličnom detinjstvu unuka Željka u Titelu

Folk zvezda Ceca Ražnatović otvoreno je govorila o unuku Željku, dečku Bogdanu Srejoviću i žiriju "Zvezda Granda" kojem se nedavno priključila.

Ceca kaže da smatra da je za njenog unuka bolje da odrasta u Titelu, odakle je njena snajka Bogdana, nego u Beogradu.

- Moj unuk ima lepo detinjstvo, raste u prirodi sa životinjama i ljudima koji ga vole. Željko je voljen, pažen i mažen. Pre nekoliko dana sam išla u Titel, nisam mogla da izdržim da ga ne vidim. Čim sam ugrabila dan pauze, otišla sam tamo. Proveli smo divno popodne sa psima, konjima, živinom... Ma gde ćeš lepše?! Tamo je pravi raj - rekla je pevačica za "Informer".

Ona se zatim osvrnula na to kako je proteklo snimanje prve emisije "Zvezde Granda".

- Žiri je baš veseo. Stalno nešto komentarišu, nimalo nije dosadno. Od članova žirija jedino nisam znala Đorđa Davida, a sa Bosancem nikad ranije nisam imala komunikaciju. Prva emisija mi je bila potrebna da energetski osetim sve te ljude u žiriju. Ispalo je sjajno! - rekla je Ceca.

Na pitanje da li je umorna od nastupa kaže:

- Stalno sam u avionu ili kolima. Kratko budem u hotelu jer odmah idem na drugi nastup. Jedva sam čekala da malo stane korona, pa da radim i družim se s publikom.

Cecin dečko Bogdan Srejović svojevremeno se oprobao kao glumac, ali folk zvezda kaže da on ne planira da se time ponovo bavi.

- Taj film je snimio ranije, dok ga nisam poznavala. Zamolila ga je drugarica da se pojavi u njenom filmu, on joj je učinio, ali više nema takve afinitete.

Izvor: Blic.rs
Foto: cecaraznatovic/Instagram

Pogledajte još