HAOS U BELOJ KUĆI: Sandi Kojić i MC Damiro žestoko se sukobili zbog Vanje Rašove (VIDEO)

Tokom porodičnog sastanka u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugari su podigli Vanju Rašovu i Sandija Kojića, kako bi konačno saznali u kakvom su odnosu njih dvoje.

- 80% muškaraca ovde, kako ja vidim iz paba, su p*čke. Oni ne gone žene, žene njih gone. Ovi što su u vezama - govorio je Sandi.

- Bolje, nego da pljuju posle po ženama sa kojima su bili, kao što si ti - ustala je Lorna Pratnemer.

- Ja sam samo rekao da je Vanja išla sa cveta na cvet, zbog ovoga što je bilo sa Damirom - pravdao se Kojić.

- Ali Vanja za tebe kaže da si nezanimljiv, da nemate nikakve teme. Kako ti osvajaš devojku, kad ona kaže da si nezanimljiv - ubacila se MC Aleks.

- Pa kad ona nema energiju, uspava me. Dosta devojaka ovde nema energiju. Vanja je okej, ima okej izgled. Izgled volim, drugo ne, treba ona energija - istakao je Sandi.

- On je za tebe rekao kao da si mutava plovka, da se vučeš po kući, da mora da ide za tobom, da ti pere gaće, posteljinu - ustao je Mensur Ajdarpašić.

- Spavala ja ili ne, muškarac treba da se potrudi oko žene. Da on mene osvoji, a ne ja njega. Što se Damira, on se jeste trudio, ali ja sam mu odmah rekla da nije moj tip. Čak mi je prebacio što sam rekla da bih pre bila sa ženom, nego sa njim. Ja sam mu od početka rekla da mi je samo prijatelj, to što se on dalje trudio, nisam mu ja kriva. Nisam mu ja rekla da kuva ručak. Što se Sandija tiče, zgodan je, ali nemamo humor neki zajednički i neke teme - poručila je Vanja.

U tom trenutku je stigao MC Damiro u kuću.

- Damiro, ja sam rekao da si ti p*čka. Trudio si se, kuvao... - pričao je Sandi.

- Ja sam p*čka jer sam kuvao? Ako već govoriš da sam to, za mene je jedna velika p*čka jedan čovek koji ovoj devojci ne sme u oči da kaže neke stvari, nego ide ovako, onako, ona je leptirica. Jadniče jedan, kad ja pričam, ne pričaj ti - poručio je Damiro.

- Hajde dođi - uzvratio je Kojić.

- Samo se smiri. Hoćeš opet da ti je otmem, budaletino jedna? Burazeru, ona nije otišla od mene, ja ću uvek da pravim kome god trba. Ja sam se distancirao od nje, da me ne bi spajali sa tobom, vidi na šta ličiš - poručio je Damiro.

Obezbeđenje je u tom trenutku uletelo u kuću i razdvojilo zadrugare.

Nakon što je obezbeđenje razdvojilo MC Damira i Sandija Kojića na porodičnom sastanku, Damiro je opleo po Vanji Rašovoj, oko koje je nastao sukob.

- Neću uopšte da se nerviram zbog budaletine. Mene ne interesuje ona, neću da me spajaju sa njom. Devojka je lakog morala, ona leti, šta mene zanima takva devojka - govorio je Damiro.

- Ja tebe ne teram da se trudiš, koliko puta ja da kažem da ja tebe nisam slagala! - poručila je Vanja.

- Ljudi pričaju da ja nju pratim, a evo, Isko ju je juče posmatrao. Ona stalno ide za mnom, gde god da ja idem, ide i ona. Ne zanima me ova tema, imam ja lepših stvari u glavi. A ovu budaletinu Sandija neću ni da pominjem, on ne zna šta će sam sa sobom. Ne znam šta radi u rijalitiju - nastavio je MC.

- A šta ti radiš u rijalitiju? Hajde pevaj, pa ću ja - govorio je Sandi.

- P*čketino jedna, ćuti tu. Koliko sam ti puta rekao da ganjaš curu, da mene ona ne interesuje. Sad bih te nokautirao - rekao je Damiro.

- Mrš, što plačeš onda? - upitao je Kojić, zbog čega je Damiro još više poludeo.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još