DA BOG DA TI RAK POJEO MATERICU: Dalila Dragojević otkrila kakve je uvrede trpela od Dejanove porodice zbog svoje veroispovesti (VIDEO)

Milan Milošević sinoć je ušao na imanje kako bi sa zadrugarima pretresao najaktuelnije teme u Beloj kući. Gledaoci su imali prilike da postavljaju pitanja učesnicima. Jedno od pitanja bilo je upućeno Dejanu Dragojeviću:

- Dejane rekao si kako Stanija nije devojka za kuću, a zašto ti onda nisi odveo svoju ženu kući - glasilo je pitanje.

- Moji na osnovu njene vere je nisu prihvatili. Ja od tada nisam ušao više u tu kuću - rekao je Dejan.

- Ja sam nju odveo, moja majka je bacala pogrešne komentare. Sećam se da je ona rekla da mora Dalili da spremi prasence - pričao je Dejan.

- To što je Dejan rekao je istina, nas su reči ljudi koji su nam bliski, mene su zabolele te reči. Ja moram da kažem da je Biljana bila kod Dušice , nju je ona pitala da li joj smeta što sam ja druge veroispovesti, ona je rekla da ima radnika koji je Albanac. Moj Dejan ne ide kod njih jer ne može da sluša kada neko priča loše o meni. Njena averzija prema meni se stvorila kada smo mi ušli u vezu. Ona nije dala nama nikada podršku, a pričala da su njena vrata uvek otvorena za mene, kao i naša za nju. Znate već šta mi je rekla, a meni je te reči preneo moj svekar Goran koji je preneo da Bog da mi rak pojeo matericu, i da nemam decu. Meni je Dejan to rekao i ja sam ostala zgrožena, Dejanu je to rekao otac, i to je kompletna priča. Ja nju nisam nikada vređala, ali ona mene jeste. Moram da kažem da ja nisam čula Dejana kada je to rekla, a sa druge strane ja nisam muško da to komentarišem - rekla je Dalila Dragojević.

- Vladimir Tomović je patrijahalno vaspitan, moram da kažem da je on rekao da on neće dovesti devojku koju njegova porodica ne bi prihvatila - dodala je Dalila.

- Moram da se ubacim da samo ja Vladimir Tomović i ja znamo te neke stvari koje vi ne znate. Ja sam se čula sa njegovom majkom i on zna koliko je izgubio - komentarisala je Stanija.

- Ja moram da kažem da pola moje drugarice idu kod Biljane u salon, ona ne pljuje Dalilu nikada, njoj je krivo što ona šeta njenog sina kao kerče. On je naivan i zato ima jednog druga u životu - rekao je Đole.

- Moj muž nije postao ni alkoholičar, niti je počeo da se drogira da bi neko pričao šta sam mu ja uradila. On i ja živimo naš život, jedino se nismo ostvarili na jednom polju, ali nadam se da ćemo uskoro - rekla je Dalila.

- Moram da kažem Đoletu da je meni moja majka ubacila devojku koju je platila da priča da je moja bivša devojka, a ne da ovaj fanatik priča svakave priče - dodao je Dejan.

- Jao Dalila tebe su rokali na sve rupe - komentaisao je Đole.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.