NJEN ŽIVOT NE BI STAO U JEDAN FILM: Anastasija Ražnatović spremna da tumači lik majke Cece ukoliko bi se snimala serija o njoj

Pevačica Anastasija Ražnatović nikada nije krila da je izuzetno bliska sa majkom Svetlanom Ražnatović, a kako ističe, u više navrata je u svojoj glavi razvijala film kako bi zapravo izgledalo kada bi se Cecin život ekranizovao.

- Razmišljala sam o tome u više navrata i ima toliko toga da mislim da ne bi moglo da stane u film, pre u neku seriju. Njen život je baš bogat, sa mnogo iskustava - poručila je mlada pevačica, a na pitanje da li bi ona glumila u tom TV ostvarenju kaže:

- Nikad ne reci nikad. Svakako bi morao da bude neko ko fizički podseća na nju, mada danas sa scenskom šminkom svi mogu da se naprave da liče jedni na druge.

Mnogi pevači u poslednje vreme su se oprobali u glumi, a Anastasija je otkrila da to podržava kad je neko zaista talentovan.

- To mi je okej, ali kad je neko zaista talentovan za to. Kada neko nema dara za glumu, malo mi bude i bez veze - rekla je Anastasija i osvrnula se na Cecinu ulogu članice žirija u "Zvezdama Granda":

- Pričala mi je anegdote, ali ne smem ništa da otkrijem, sve ćete gledati i videti. Biće jako interesantno i zabavno, i duhovito. Rekla mi je da joj je bilo jako prijatno, da je uživala i da se smejala. Misli da će biti baš odlična sezona - rekla je Cecina naslednica i otkrila da li je majci pružila podršku kada joj je rekla da će biti u žiriju u novoj sezoni muzičkog takmičenja:

- Jesam, zašto da ne. Treba malo promeniti energiju, ona je neko ko je definitivno najbolji u svom poslu i mislim da može da pomogne kandidatima, da donese pravu odluku. Od koga je bolje učiti nego od najboljeg?

Izvor: Blic.rs
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još