I TATA JE ZARAŽEN KORONAVIRUSOM: Milan Radulović otkrio da sa majkom Marinom Tucaković nema kontakt, ali da se nada najboljem

Nakon Marine Tucaković, kojoj je nedavno dijagnostifikovan koronavirus, zbog čega se trenutno i nalazi u KBC Dr Dragiša Mišović, njen bivši suprug Aleksandar Radulović Futa takođe je pozitivan na virus. O zdravstvenom stanju svojih roditelja progovorio je tekstopisac Milan Radulović Laća.

- Tačno je da tata pozitivan. I još jedan ukućanin. Nema simptome. Ja sam u Novom Sadu i testirao sam se - negativan sam. Osećam se odlično. Poslednja informacija rano ujutro je bila da je mama stabilno. Međutim i dalje čekam precizne detalje. Nemam kontakt s osobljem. Tata im se javio i čekamo. Mama nije pri telefonu. Dakle čekamo, čekamo, čekamo... I nadamo se najboljem - rekao je Laća.

- Iz "Dragiše Mišovića" ništa ne smeju da nam kažu, samo okrivno. Marina je stabilna, to je informacija od jutros. Saturacija je negde oko 70 - kaže Laća.

- Najžalije je meni što ne barata mobilnim telefonom, što znači da nije u budnom stanju i što dalje znači da ne mogu preko poruke makar da osetim svoju majku. Znam da je na odeljenju koje nije Kovid ambulanta. Asimptomatski je Kovid, pa zbog toga to može. Leče je zbog primarne bolesti - karcinoma. Ja sam se izolovao. Neću ići kući do daljnjeg - zaključio je Radulović.

Laća je ranije rekao da ukućani prvobitno nisu sumnjali da Marina Tucaković ima koronavirus.

- Bila je u strašnom stanju. Pre tri dana je testirana na koronu i rezultat je bio negativan. Nismo ni sumnjali na koronavirus - rekao je Laća nedavno.

- Mislili smo da je karcinom napredovao i da je pukao odliv i da je to uzrokovalo problem. Sada je u "Dr Dragiše Mišovića", na intenzivnoj, u jako je lošem stanju, na kiseoniku. Poslala mi je poruku, to znači da je malo živnula, ali videćemo. Doktori nisu davali nikakve prognoze, menjaće se iz sata u sat - rekao je tada Laća i dodao:

- Zahvalan sam svim dobrim ljudima koji šalju pozitivne misli i zahvalan sam patrijarhu koji je očitao molitvu - zaključio je Laća nedavno za Nova.rs.

Izvor: Nova.rs
Foto: marina.tucakovic/Instagram

Pogledajte još