GOCA TRŽAN I RADOMIR NOVAKOVIĆ PONOVO U "SAVRŠENOM BRAKU": Zbog reditelja emisije ispala sam nadžak babetina koja Raši uništava život

Od ponedeljka na televiziji K1 startuje nova sezona emisije "Moj savršeni brak" u kojoj Goca Tržan i njen suprug Radomir Raša Novaković dopuštaju svima nama da zavirimo u njihov dom i život. I bili su vredni jer su tokom leta snimil čak 168 novih epozoda!

- Suština naše emisije je bila u tome da pokažemo da savršeni brak ne postoji. Mi mnogo toga snimimo, ali reditelj bira šta je ono što će na kraju biti prikazano. Zbog toga što on bira, uvek i kaže: Koga bre zanima kada se vi lepo slažete, i zbog toga su u prvoj sezoni u emisijama uglavnom bile naše svađe. Ispadoh tako nadžak babetina koja mu uništava život, ali zato će ova druga sezona biti realnija u tom smislu što ćemo prikazati i one lepe momente, kada se slažemo - kazala je Goca u emisiji "Kec na jedanaest".

Raša je na to s osmehom dodao:

- Sutra će zbog ovog što je rekla da osvanu naslovi u novinama - Goca se popravila ili Goca se pokajala!

- Ono što gledate je hibrid, nije klasičan rijaliti program već skraćeni segmenti našeg života - kazao je Novaković na K1.

Najveći problem im je, kako su rekli, Gocina ćerka Lena Marinković jer ona najčešće ne želi da učestvuje u snimanju.

- Najteže nam je s Lenom da izađemo na kraj. Ona je tinejdžerka pa često moramo da joj objašnjavamo da nije sramota biti deo naše porodice i nije sramota biti na televiziji. Ali to uvek rešimo tako što ona izabere kada želi da se pojavi u emisiji - kazala je Goca voditeljima Aleksandi Jeftanović i Bošku Jakovljeviću i dodala:

- Reč rijaliti znači stvarnost i to nije blam. To je život naše porodice, stvaran život koji živimo.

U emisiji je Goca otpevala i neke od njenih najlepših balada pa je na Aleksandrino pitanje da li ima omiljenu, odgovorila:

- Dešavalo mi se da u razgovoru s ljudima koji vole moje pesme čujem rečenicu: 'Mnogo nas nerviraš, mnogo tužno pevaš'. Ima dosta pesama koje stoje u onim delovima mene koje ne vidite ispred kamere. U različitim fazama života pronalazila sam se u različitim pesmama. Tako sam, na primer, u periodu od 2000. do 2005. najviše volela pesme 'U niskom letu' i 'Po mome srcu hodaj', nakon tog perioda 'Haljinu', onda 'Voleo si skota' i 'Gluve usne'... Sada mi je omiljena moja nova pesma koju ćete tek čuti zato što je seksi, a nije vulgarna. Ja sam sada u godinama kada ne smem da budem vulgarna i kada smem da pevam o situacijama koje su mi se dešavale u životu - kazala je Goca.

Autor: Nadlanu.com
Foto: K1/Promo

Pogledajte još