VEĆ ŽIVE ZAJEDNO: Milan Marić uživa u ljubavi sa 19 godina starijom izabranicom

Glumac Milan Marić (31) već dve i po godine navodno uživa u vezi sa J.P. (50), bivšom direktorkom jedne ugledne firme.

Marić i njegova izabranica navodno žive zajedno, a glumac je više puta primećen da ulazi u zgradu u Molerovoj ulici u Beogradu. Marić, koji je ovih dana u žiži javnosti zbog filma "Toma", u kom glumi lik pokojnog pevača Tome Zdravkovića, ne želi da se za njegovu vezu sazna.

- J.P. i Milan su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i brzo su se zbližili. Razmenili su brojeve telefona, tako je sve počelo, ali niko od ljudi iz njihovog okruženja nije imao pojma da će da uđu u vezu.

- J.P. je od Milana starija 19 godina, ali to im uopšte nije bitno - priča dobro upućen izvor i objašnjava da su njih dvoje ludo zaljubljeni, kao i da su jedno drugom velika podrška:

- Njih dvoje se zaista vole i sami znate onu čuvenu rečenicu: "Ljubav ne pita za godine". Nerazdvojni su i evo, bogami, već su dve i po godine zajedno. Marić živi s J.P. u njenom stanu u Molerovoj ulici. U početku je dolazio često, pa onda svakodnevno, da bi se na kraju preselio kod nje.

J.P. je navodno veliki vetar u leđa mlađanom glumcu, a kako je uspešna u svom poslu tako bodri i Milana da sebe uvek prikaže u najboljem svetlu.

- J.P. ga navodno često savetuje oko nekih stvari, ali moram da kažem da i ona rado prihvata njegove savete. Oboje su uspešni u svojim poslovima, pa su tako ujedno i najveći oslonac jedno drugom. Kad Milanu negde zapne, devojka mu je jak vetar u leđa.

J.P. nije bila previše raspoložena da priča o svom dečku Milanu.

- Nemojte, molim vas, da me pitate takve stvari - rekla je bivša direktorka i prekinula vezu, a kada je saznala da postoji fotografija na kojima se vidi da Milan ulazi u njenu zgradu, dodala je:

- Jao... Nisam javna ličnost i ne bih da se pojavljujem u medijima. Ne želim da komentarišem bilo šta na ovu temu.

Izvor: Kurir.rs
Foto: eugensmesni/Instagram

Pogledajte još