KARAMBOL NA PORODIČNOM SASTANKU: Deniz Dejm nasrnula na Milicu Veselinović i Mensura Ajdarpašića (VIDEO)

Na porodičnom sastanku u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugari su dobili zadatak Velikog šefa da izglasaju ko ih je oduševio, a ko najviše razočarao od učesnika pete sezone.

Ovonedeljni vođa Đole Kralj dao je reč Mensuru Ajdarpašiću.

- Kako da se odlučim pojedinačno za razočarenja, kad ih ima toliko? Biću nefer prema onima koje ne izaberem. Potrudiću se da budem što kraći, a da ne izaberem Filipa. On je momak koji se trudi za rijaliti, divno osveženje. Nije me bilo u četvorci, pa eto pokrili smo nekako. Mislim da se on ne snalazi u rijalitiju, a ni na sceni. To su ljudi koji žele da postanu pevači, a nikad neće biti. Ne znam kako se zove. Mogao bi ponekad da ostane nešto i kaže, opere čarape koje ne menja. Sa Stanijom sam bio u kontaktu, nisam imao prilike da je upoznam. Aleksandra me je iznenadila svojim ponašanjem. Trebala bi da bude jedan od primera devojkama kako treba da se ponašaju i vode računa o sebi, lepoti i izražavanju. Druge nek povedu računa o higijeni - rekao je Mensur.

- A tvoju devojku? - pitala je Viktorija Mitrović.

- Pusti ti mene i moju devojku, postoji razlog zašto to pričam - rekao je Ajdarpašić.

- Mesnure, završio si. Prodaješ po Sutomoru krofnice - ubacila se Sanja Grujić.

- Ti pričaš o higijeni, a za sobom nisi povukao vodu i ostavio si veliko go*no u karantinu - odbrusila je Deniz Dejm.

Deniz Dejm je potom ispolivala Mensura Ajdarpašića i njegovu devojku Milicu Veselinović, koja je pobesnela i gađala Deniz flašama.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još