SPREMNE NA SVE: Martina Petrović i Sandra Bakša nove učesnice "Zadruge 5" (VIDEO)

Martina Petrović nova je učesnica "Zadruge 5", ona je TikTokerka i u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević došla je naoružana informacijama.

- Imam 18 godina i ulazim kao slobodna devojka, videćemo šta će se desiti, ne želim ništa da obećam još uvek. Iskreno, nije mi se svidelo što je Milica, moja vršnjakinja, prozvala Minu Vrbaški, preterala je, ja bih sačekala malo, ona je rekla da ima dečka, a odmah na početku je legla sa nekim. Ova Milica mi nije simpatična, već je prošlo određeno vreme, trebalo je da se opusti, ona ništa ne komentariše - prokomentarisala je Martina na samom početku.

Zatim se osvrnula na priče da je mlada buržujka, koja dolazi iz bogate porodice.

- Tražili su mi ljudi da snimam stan, istina je da sam buržujka, da moji imaju. Ja snimam sebe, pa su mi tražili da snimim plafon, kupatilo, jer imam nebo u kupatilu! Istina je da sam ofarbala kuče, želela sam da joj izbelim dlaku, s obzirom da je maltezer. Ona se ućebala, nije mi se svidelo kako je izgledala kad sam joj skratila dlaku - otkrila je Martina.

- Mislim da sam pozitivna i harizmatična, znam svašta i da pričam, znam da planem baš, sigurno će biti i svađa, iskrena sam, kazaću sve što interesuju ljude. Niko za sada nije moj tip. Moji ne brinu da ću ih obrukati, seks pred kamerama se sigurno neće desiti - dodala je mlada Martina.

Druga nova učesnica "Zadruge 5" je Sandra Bakša koja je odmah u studiju otkrila je zanimljive detalje o poznanstvu i avanturi sa jednim oženjenim zadrugarom.

- Iz Novog Sada dolazim, imam snimljenu svoju prvu pesmu. Poznajem samo Nikolu Grujića, bila sam davno sa njim, jednom sam se videla sa njim, to je bila neka kombinacija, ljubav za jednu noć, neka bude tako. Nisam tada znala da je oženjen, ja sam posle saznala da je oženjen, ja sam posle snimanja spota spavala kod njega. Imali smo intimne odnose, ne mogu da lažem, to je bila u njegovom bračnom krevetu. Mi se posle toga nismo ni čuli, prestala sam da mu se javljam, iako me je dodao na fejsbuku, tada sam imala 18 godina - otkrila je Sandra.

- Ne znam kako će izgledati naš susret, mislim da će se praviti da me ne poznaje, nismo se videli posle toga, ja sam tada bila i drugačija. Ja sam sad slobodna, poznajem jednu devojku koja je trebalo da uđe, ali smo u svađi, znam mnogo toga o nekim zadrugarima, ali ću otkriti to ako budem u situaciji. Imam podršku roditelja i prijatelja, oni znaju za ovu priču sa Nikolom, jedino su mi rekli da nemam intimne odnose pred kamerama, ali ne želim da kažem ništa - dodala je ona.

Nova zadrugarka je zatim prokomentarisala i muškarce u Beloj kući, pa otkrila da joj je Mensur Ajdarpašić zapao za oko.

- Što se tiče muškaraca u kući trenutno, Mensur mi je okej, za Milicu nemam komentara stvarno, s obzirom da ima 17 godina, mislim da je to preterano, iako se sve može očekivati - završila je Sandra.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još