AKO TE NE STAVE U ČITANKE, PUŠTAĆU SINU TVOJE PESME: Severina se emotivnim snimkom oprostila od Marine Tucaković (VIDEO)

Severina se dirljivim rečima oprostila od Marine Tucaković, koja je preminula u nedelju, 19. septembra, u 68. godini života.

Naime, pevačica je objavila njihov video snimak od pre par godina i mnogima naterala suze na oči.

- Niko nije znao da sakrije suze k'o Marina… Sve ih je izlila u tekstove, u tekstove koje niko nije pisao kao ona. Bila je pismena i muzikalna, zato su se njeni tekstovi organski lepili za pesme. Zato je bila najbolja. Barem 50% pesama koje slušate je ona napisala… Obradila je sve teme ženskih i muških emocija. Pisala je za mnoge izvođače. Imala sam sreću jer je pisala i za mene... "Srce, imam za tebe tekst... I pošalje mi "Imaš pravo"... "Tridesete"… Ali pamtiću je po veselju, nagovorila me na "Silikone", umirale smo od smeha na tekst, na njen tekst, jer ako je iko bio duhovit, bila je ona. Bile smo "naše", znala je očarati ljude svojom neverovatnom lucidnošću i duhovitošću… - napisala je Seve, a zatim otkrila da je Marina u svojim poslednjim danima često pitala za njenog sina Aleksandra.

- U svojoj borbi za preživljavanje do neki dan me pitala kako sam… "Kako je mali?" Dobro je, Maki… Ako te ne stave u čitanke, puštaću mu tvoje pesme… Dobro smo, Maki... Kako si ti? "A evo, šta znam, čas dobro, čas loše, ali guram"… Ide ona, gore, mirna, ide gore… gura… jedna i jedina Marina… Imala je oči boje vena, boje vena, boje Dunava…

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina (@severina)

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: severina/Instagram

Pogledajte još