MAJKA ME NAZIVA KU*VOM ŠTO SE BORIM ZA SVOJE DETE: Viktorija Mitrović progovorila o lošim porodičnim odnosima (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević razgovarao je sa Viktorijom Mitrović o njenom životu nakon silovanja koje je preživela i odnosu sa majkom koja ju je napustila.

- Da li je tvoja majka saznala? Kad je tvoja majka saznala? Majka je živela u inostranstvu? - pitao je Milan Miloešvić.

- Ja ne znam ni ko je njoj to javio. Mogu da ispričam svaki detalj koji se desio sa čovekom, ali se ne sećam sa njom. Od mog oca rođena tetka živi u selu, verovatno je saznao, pa došao. Baba i deda su me poslali na raspust, ali mi je predložio da ostanem da živim. Pojurila sam za očinskom ljubavlju. Sa mnom tako skrhanom je mogao da kontroliše. Majka mi i dan danas naziva ku*vom što se borim za svoje dete i nisam ga ostavila. Što sam došla kod njenih roditelja, sa kojima ne priča. Ne zbog muža, nego što imam dete. Videla sam je pre nekoliko meseci, imale smo neku zajedničku svadbu. Nije htela da uđe, ne zato što joj je žao, nego jer je isfrustrirana. Ušla je i počela da me ogovara, htela je da se posvađa sa mnom. Verovatno joj je bilo krivo što živim sa njenim roditeljima, a ona ne priča sa njima, jer je bio preči muškarac od mene - govorila je Viktorija.

- Koliko si imala godina kad te je majka ostavila? - pitao je voditelj.

- Ne znam tačno. Godinama živim tako što čujem kad se neka tema potegne. Kako je upoznala njega, ostavila je mene. Došao je moj otac, njegova rođena sestra, malo me je čuvala, ostala je trudna i njen muž nije hteo. Šetali su me, obišla sma pola Srbije, dok nisam došla gde treba. Spavala sam po kafanama na stolovima. Dolazila je dok sam bila manja, kad je slava, najede se i ode - rekla je ona.

- Da li je istina da se tvoj otac borio samo kako bi naplatio odštetu od popa? - pitao je voditelj.

- Da. Nisam je pokrenula u Srbiji. Imala sam pravo na parnični postupak, ali nisam pokrenula. Ja sam naslutila da će doći do toga, ali bilo je kasno jer sam okrenula leđa babi i dedi. Pustili su me da se uverim, a mene je posle bilo sramota da im se javim. Moj deda je pored svoj dece najviše vezan za mene i moje dete - ispričala je ona.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.