HTELA JE DA ME POLOMI, PRETILA MI JE PRED ULAZAK U "ZADRUGU 5": Sanja Stanković iznela šokantne detalje o bivšoj devojci Jovani Tomić Matoroj

Sanja Stanković otkrila je da joj je bivša devojka Jovana Tomić Matora navodno pretila i ucenjivala je, a sve zbog telefonskog računa koji se vodi na njeno ime, a koristi ga Sanja.

Prema pisanju medija, čitavoj situaciji posredovao je Stankovićkin prijatelj koji je pokušavao da smiri strasti bivših partnerki koje umalo nisu prerasle u fizički obračun. Matora je uporno tražila Sanji listing na šta Sanja nije obraćala pažnju, što je Matoru dodatno iznerviralo, pa je u jednom trenutku zapenila i obrušila se po bivšoj pretnjama i ucenama.

Sanja Stanković prepričava njihovo poslednje viđenje pred Matorin ulazak u "Zadrugu 5".

- Naš poslednji kontakt je bio preko mog druga, moj telefon se vodi na njeno ime, tu je ispao karambol, ona me ucenjivala, pretila da će izvući listing, rekla da će da me polomi: "Sve sam u stanju da uradim, boli me k***c“. Rekla sam joj slobodno, ja ništa ne krijem, na kraju se sve završilo dobro, ušla je u rijaliti i rekle smo neka ostane tako kako je. Sada je sve suvišno što bi rekla o njoj i njenom ponovnom ulasku u „Zadrugu", čujem da je priznala da pravi mnoge frke da privuče pažnju osobe do koje joj je stalo, nekad sam to bila ja, sad, iskreno, ne znam ko je i ne zanima me.

Sanja je otkrila i da li je trenutno zaljubljena.

- Da, piše mi na čelu, još je sveže sve, mesec i po dana smo zajedno, s dečkom sam bila u Parizu, nedavno smo se vratili, već duže vreme on meni piše i muva me, nije mi se svideo na prvu, ali eto bio je uporan, prvenstveno me poštuje, vidi se da je dobar čovek, on ima decu, mene je kupilo to kako se on ophodi prema svojoj deci, videćemo u kom pravcu će to voditi. Volela bih da se ostvarim kao majka, mi već radimo na deci, pa ako se desi, tim još bolje - rekla je Stankovićeva.

Izvor: Republika/Blic.rs
Foto: matora23/Instagram

Pogledajte još