HAOS U BELOJ KUĆI: Stefan Mihić vređao i ponižavao cimerke, zadrugarke mu uzvratile (VIDEO)

Tokom prošle noći na imanju u Šimanovcima zadrugar Stefan Mihić ušao je u sukob sa devojkama u Beloj kući, između ostalog i sa Viktorijom Mitrović. Nazivao ih je pogrdnim imenima i devojkama niskog morala, da bi Ademir Peleš stao u njihovu zaštitu.

- Svima ću ja pokazati ko ste i šta ste! Sve ću vas postaviti na mesto, ološe na ološe, klošare među klošare - urlao je Stefan.

- Ma koga ćeš ti, pede*čino jedna, ko si ti seljačino?! - urlala je Ana Spasojević.

- Da li ste vi normalni, je*aću vas sve u usta, jednog po jednog, muško ili žensko svejedno! Samo mi dirajte porodicu! - nastavljao je Mihić.

- Napada ga druže deset devojaka, namerno ga provociraju! Šta vam je, pustite ga u pi*ku materinu - dobacivao je Marko Janjušević Janjuš.

- Guraju me ovde, prave mi haos! Svako ko me udari videće, ne znate vi ko sam ja, videćete kad izađete, pokazaću ja vama svima! - urlao je Mihić.

- Iskuliraj je*eno da stane ovo, smiri se - molila ga je Mima Šarac.

- Ne mora da stane, šta vi mene prozivate, aj skloni se bre. Ja sam rođen u Beogradu, ovo je moj grad, videćete vi. Vi meni da je*ete mrtvu majku, je*aću vas sve! Je*ao sam i veće igrače pa ću i vas - odbrusio je Mihić.

- Kome ćeš ti da je*eš majku, jel može obezbeđenje da te spreči, pi*ko jedna! - urlala je Spasojevićeva.

- Došle ku*ve da me vređaju, nemate vi pojma ko sam ja u ovom gradu - vikao je Mihić.

- A ti klošarko jedna ne obraćaj mi se - nastavio je Mihić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još