TREBALO BI DA JOJ JE ČAST ŠTO JE SPAVALA SA MNOM: Mensur Ajdarpašić progovorio o seksu sa Marijanom Zonjić (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Marijanu Zonjić.

- Mensur je demantovao je imao bilo šta sa tobom. A ti si u spavaćoj sobi glasno pričala o tome. Zašto ti i Ana krivite Mensura, kad te je Ana podmuklo ucenila - postavio je pitanje voditelj.

- On se smejao kada su ga pitali, ja sam se osećala odvratno. Ljudi koji me poznaju, znaju da sam slagala i onda sam u sobi priznala - odgovorila je Marijana.

- Ti dobro znaš da se ja ne hvalim odnosima - rekao je Mensur i dodao:

- To što smo mi imali, mi smo se dugo poznavali i pre rijalitija. To što nekome smeta to nije tvoj problem, nisi ništa loše uradila. Ti nisi mene uzela za ruku i povela, desilo se šta se desilo. Ja tebe nisam cinkario. Treba da ti je čast što si bila sa mnom. Pili smo piće i desilo se, niko ne treba da joj zamera.

U razgovor se ubacio Marko Janjušević Janjuš, koji je prethodnih dana bio blizak sa Marijanom.

- Osećao bih se loše da smo ušli u vezu pa to saznao - rekao je Janjuš.

- Milici sam prvo priznala da sam spavala sa Mensurom. Direktno u lice. Odvela sam je sa strane i rekla. Mi se znamo dugo, družile smo se - rekla je Marijana.

Voditelj je pitao Staniju Dobrojević šta misli o Marijaninom i Mensurovom odnosu.

- Mensur je ustao i rekao da je možda, a možda i nije. Ona je otpočela nešto sa Janjušem i bilo bi glupo da ta priča ostane do pola. Marijana je Janjušu rekla da je bila sa jednim ali nije rekla sa kim. Posle emisije je plakala i kada sam joj prišla znala sam koliko je sati - rekla je Stanija.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još