OPTUŽEN SAM ZA SUICID, A ŠTRAJKOVAO SAM GLAĐU: Vladimir Tomović progovorio o milionskoj tužbi koju je dobio nakon diskvalifikacije iz "Zadruge"

Vladimir Tomović jedan je od bivših takmičara rijalitija o čijem se potencijalnom ulasku u petu sezonu "Zadruge" najviše pričalo.

Ipak, od ulaska u rijaliti iz kojeg je diskvalifokovan i tužen za 5 miliona dinara, nema ništa "jer on ne može da sarađuje s nekim s kim je pod sporom".

- Nisam dobio poziv od ljudi koji su u organizaciji Zadruge 5. Verovatno imaju svoje razloge zbog kojih ja nisam tamo. Ja nisam diskvalifikovani učesnik koji se vrti po emisijama, sa mnom takve saradnje nema. Ja sam sa njima na Višem sudu, ta parnica je u toku - rekao je Tomović i nastavio:

- Mi se sudimo i došli smo u situaciju da sam optužen za suicid, a ja sam štrajkovao glađu. Ja ne moram da uđem u "Zadrugu" da bih prezimio, ja imam novca da živim. Ako nemam radiću, kopaću kanale, radiću neki pošten posao, konobarisaću, biću šanker, pekar. Ja mogu to da radim, jer sam već radio.

Tomović je diskvalifikovan iz rijalitija u martu ove godine, a produkcija je tim povodom poslala saopštenje koje je pročitano u Zadruzi:

- Zadrugari, doneli smo odluku da zbog člana broj 5 ugovora koji su potpisali svi zadrugari, pa i Vladimir Tomović, on bude diskvalifikovan, ali i tužen. Na osnovu ovog člana RTV PINK će, osim diskvalifikacije, od Vladimira na sudu potraživati sumu od 5 miliona dinara. Kako u Zadruzi ništa nije tajno, ovim ćemo jasno i glasno objasniti našu odluku. Svi zadrugari su svojevoljno potpisali ugovore za učestvovanje u rijalitiju i svi jako dobro znaju uslove učestvovanja. Niko ne može ucenjivati produkciju niti će produkcija ikada pozitivno odgovoriti na bilo čiju ucenu. Vladimirovi postupci svih prethodnih dana, navodni štrajk glađu, otkrivanje stavki ugovora, negativni komentari o produkciji, posledica su kazne koju je dobio zbog davljenja i obaranja na pod Marka Đedovića. Mi kao produkcija stojimo iza toga da je kaznu u iznosu od mesečnog honorara dobio pravedno i da ničim nismo prekršili nijednu stavku iz ugovora.

- RTV PINK kao i uvek poštuje sve stavke ugovora sa svim zadrugarima, pa i sa Vladimirom, ali isto tako ne možemo pristati na ucene i sabotažu bilo kog učesnika Zadruge. Svi zadrugari su upoznati sa činjenicom da produkcija ima pravo da kazni učesnike za nepoštovanje pravila, pa i za agresivno ponašanje, i s tim u vezi Vladimir apsolutno nema pravo da se ne slaže sa kaznom niti da ucenjuje produkciju zbog kazne koju je dobio za postupak prema Marku Đedoviću.

Izvor: Telegraf/Mondo.rs
Foto: vladelije/Instagram

Pogledajte još