GALA SLAVLJE ZA DVESTA ZVANICA: Marija Kilibarda i Branislav Vučelić uskoro pred matičarem

Voditeljka Marija Kilibarda se udaje! Ona će drugi put izgovoriti sudbonosno "da", ovog puta biznismenu Branislavu Vučeliću, sinu Milorada Vučelića.

Golupčići su zakazali svadbu za 30. oktobar u jednom poznatom beogradskom hotelu, a na slavlju će biti oko 200 zvanica.

Kako piše "Informer", sve pripreme su pri kraju. Marija je izabrala venčanicu, Branislav odelo, kupili su burme i sa nestrpljenjem čekaju da se jedno drugom zakunu na večnu ljubav.

- Marija i Branislav su u vezi godinu i po dana i veoma su skladan par. Iako nisu dugo zajedno, prošli su dosta toga. Posebno su se zbližili kada je njegov otac Milorad imao koronavirus. On je dugo bio u bolnici i svi su bili veoma zabrinuti. Marija je u tim momentima bila uz Branislava, tešila ga je i pružala mu veliku podršku. Tada je shvatio da je ona žena s kojom želi da provede život - kaže izvor blizak ovom paru.

On dodaje da se Marija pobrinula za svaki detalj, te da očekuju da će svadba biti veoma glamurozna.

- Očekujem da će pozvati dosta javnih ličnosti na slavlje. Sigurno će među zvanicama biti voditelj Ivan Ivanović, on je jedan od Marijinih najboljih prijatelja. Žurka neće moći da prođe ni bez voditeljke Irine Vukotić, glumice Anđelke Prpić ni njene koleginice Maje Mandžuke. Marija se godinama druži i s Ninom Badrić, tako da će i ona biti među gostima, a svi se nadamo da će se u nekom momentu latiti i mikrofona - otkriva izvor.

Branislavljevi roditelji Milorad Vučelić i Ljiljana Dragutinović pozvaće i svoje prijatelje, pa se očekuje da će na svadbi biti viđeni i političari, sportski funkcioneri, ali i ljudi iz filmske industrije.

Budući supružnici se retko pojavljuju zajedno u javnosti, a Marija je tek nedavno objavila na Instagramu njihovu prvu zajedničku fotografiju.

- Ljilja gleda Mariju kao da je njena ćerka. Predivno se slažu! Umeju satima da ćaskaju i da se glasno smeju - kaže izvor.

Marija Kilibarda je već bila udata za bivšeg košarkaša Vladimira Radmanovića. Oni su se 2016. godine venčali u Sabornoj crkvi, a sve su organizovali u strogoj tajnosti. Svadbu su napravili iza zidina njegove vile u Starim Banovcima. Posle manje od godinu dana, par je okončao svoj brak, a Marija je tada izjavila da je to za nju bio težak period.

- Mnogi bi rekli da je brak, sam po sebi, svojevrstan lavirint, ali ja bih pre rekla da je to kraj braka.

Izvor: Informer.rs
Foto: kilimara/Instagram

Pogledajte još