PUTUJ KOD BAKE: Anja Mit emotivnom porukom oprostila se od voljenog deke (FOTO)

Mlada glumica Anja Mit suočila se juče sa velikim bolom kada je preminuo njen voljeni deka.

Lepa umetnica sa fanovima na društvenoj mreži Instagram podelila je tužnu vest i svom pokojnom deki uputila emotivnu poruku.

- Ovo je moj deda! Hvala ti sto sam imala najlepše detinjstvo uz baku i tebe. Hvala sto sam kao dete znala da ako dođem kod vas kad me "naljute" mama i tata da će mi sve želje biti ispunjene. Ujutru, miris toplih sendviča, Alfred Džonatan Kvak na televiziji, toplo ćebence i toplina vašeg doma. Vodio si me na sankanje, balet i glumu i pravio kućice od jastuka a onda jeli "paprike na umakanje" (sa belim lukom) i govorili "Izvol'te sesti, al nemojte jesti" jer smo mnogo voleli da jedemo. Učio si me pesme za decu i bio kul deda koji ima skajp, fejsbuk i slao mi nalepnice i stikere! Voli te tvoj Anjko, putuj kod bake i znam da si sada srećan pored nje, da te ne boli ništa, da si nasmejan i da više nisi sam, bez nje... Volimo te mnogo! Čuvaj nas - napisala je Anja.

Dvadesetdevetogodišnja Beograđanka uvek je u svojim intervjuima isticala koliko je bila vezana za svoju baku i deku, te koliko joj je značila njihova ljubav nakon razvoda roditelja.

Nakon Anjine objave usledili su komentari njenih prijatelja, kolega i pratilaca koji su joj izjavili saučešće i uputili reči podrške tokom teškog životnog razdoblja.

Foto: anjamitofficial/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: anjamitofficial/Instagram

Pogledajte još