ONA JE NAPOLJU VEĆ KRENULA U OSVETU SA DRUGIM MUŠKARCEM: Filip Car raskinuo sa Majom Marinković i odlučio se za Sandru Čaprić (VIDEO)

U emisiji "Gledanje snimaka" pušten je snimak razgovora Filipa Cara i Frana Pujasa o Maji Marinković i Sandri Čaprić.

Car je istakao Franu da zna da je Maja sigurno krenula u akciju sa drugim muškarcem, čim je videla Sandru i njega zajedno. Takođe je istakao Franu da zna da je kraj odnosa sa Majom.

- Maja je meni rekla da će biti ogledalo mog ponašanja. Do rođendana je sve bilo okej. To mi je napisao i naš zajednički prijatelj, da je sve super sa njom. Rekla mi je da će biti okej ako ja budem okej. Ona tako funkcioniše, ja tako funkcionišem, mnogo nas tako funkcioniše. Normalno, ima pravo. Ta priča sa Majom je sad već iza mene. Valjda je tako trebalo da bude. Ušli smo neispravno u odnos. Desilo se to kroz prijateljstvo Janjuša i mene da nisam bio ispravan. sad sam ispravo neispravan i prema Maji. Nisam zadovoljan. Ta veza ne bi imala budućnost. Loše je krenuo taj odnos. Ja sam isto težak kao partner. Ljubomoran, težak... Umesto da sam stekao još više poverenja posle rođendana i da sam krenuo da se ponašam još bolje, ja sam krenuo još gore. Ona je sigurno napolju krenula to. Ja znam Maju, znam je kao otvorenu knjigu, znam šta misli, šta radi. Sve je bilo super dok nam odnos nije postao kao njen i Janjušev. Identičan. Postala je jako posesivna i ljubomorna, možda i ja, sve je krenulo nakrivo. Ja nisam ravnodušan prema njoj, ali hteo sam da ispadnem fer i korektan. Život ide dalje. Sto puta sam us*o, sto odnosa sam uništio i boljih i kvalitetnijih... - rekao je Car.

- Odnos sa Sandrom bi svakako bio mirniji, sa njom se ne veže nijedan zadrugar, nema da je spavala sa nekim ovde, manji je pritisak, prvi put je u rijalitiju, ima veće kvalitete za odnos nego moje bivše devojke u rijalitiju. Ali i naš odnos nije krenuo najbolje! I ona je pougbljena i sve. Ja sam sinoć odlučio da budem odlučniji, da priznam sve što se desilo. Osetio sam da ona ispada da je druga, da je zapostavljena... Kao da stavljam Maju u prvi plan, a znam da odnos sa Majom nije takav. Odlučio sam da priznam i kažem i sve! Nije mi najjasnije šta je Sandri u glavi - zaključio je Filip.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još