ZA VIŠE AKCIJE U SPAVAĆOJ SOBI: Upotrebite maštu, raspalite partnerovu seksualnu želju

Ukoliko je vaš seksualni život pomalo utihnuo, ako vidite da partner ima manje interesovanja, vreme je da uvedete neke novine. Čak iako su minimalne, sigurno neće proći neopaženo.

Čak i sitne promene neprimetno mogu uvući partnera u vaš svet maštarija. Uključite laganu muziku, mazite se oko njega, a onda s njim podelite svoje fantazije. Jedan od načina da ga iznenadite je i masaža sa "srećnim završetkom".

- Seksualne fantazije retko su politički i moralno korektne, pa neka takve i ostanu. Šapćite mu ih na uho, sve dok ih fizički ne realizujete - govori Don Makleod, autor knjige "The French Maid: And 21 More Naughty Sex Fantasies to Surprise and Arouse Your Man".

Vaši partneri ih vole jer često zamišljaju one klišeizirane - poput sluškinje ili medicinske sestre.

- Masaža je samo jedna fantazija. Nema muškarca koji barem jednom nije maštao o masaži koja izmiče kontroli i pretvara se u seksualni čin. Dodir na koži može imati jako burnu reakciju, naročito kod muškarca. Ako se već niste "igrali" s fantazijama, ovo je idealno za početak. Vrlo je prirodna, a on nikad neće saznati da ste to sve isplanirale - kaže autor.

Čak i male promene u vašem ponašanju ili spavaćoj sobi uvući će partnera u svet fantazije.

- Promenite boju svetla u sobi. Upalite sveće ili zamenite obične sijalice crvenima, kako biste prigušili svetlo, a zatim uključite i radio s laganom muzikom. Stavite privremenu tetovažu na grudi, a ako ste tokom seksa glasnije, iznenadite partnera šaputanjem, i obrnuto - kaže autor.

Ako nosite pidžamu ili spavaćicu nemojte nositi gaćice kako bi on to mogao da oseti dok sedite na njemu i masirate mu leđa.

- Okrenite se, pa mu masirajte guzu i pričajte o svojim fantazijama. Skinite se, a on neka se okrene. Sedite opet na njega tako da mu gledate u noge. Još ga nemojte dirati po najosetljivijem području. Masirajte mu natkolenice, a zatim zabacite glavu kao da se izvijate. Neka oseti vašu vlažnost na svojoj koži - govori autor.

On dodaje i to da sve vreme možete da pričate o tome kako želite da saznate kako je to biti na pravoj tajlandskoj masaži u malom boksu u kojem se muškarac nađe s nekom zanosnom Tajlanđankom. Ali i da biste i vi to voleli da probate.

Celu priču zaokružite fantastičnom završnicom i tada će vas ponovo želeti sve više i više.

Izvor: Prva.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još