KRIVO MI JE ZBOG SVEGA, ZNAM DA ME U DUBINI DUŠE VOLI: Marko Janjušević Janjuš otkrio detalje odnosa sa Filipom Carem i izazvao haos u Beloj kući (VIDEO)

Tokom prošle nedelje na imanju u Šimanovcima potrčci su bili Sandra Čaprić i Filip Car. Sinoć je Beloj kući održana emisija "Nominacije" tokom koje je Marko Janjušević Janjuš je izneo svoje mišljenje o nekadašnjem prijatelju Filipu Caru.

- Evo, krenuću od Sandre, čast izuzecima, ona je po mom mišljenju odmah izgubila karakter. Već je šest puta, da se razumemo nemam ni ja, kunem se pa nikom ništa, ona kaže neću ništa sa njim pa porekne. Retko ko je rekao nešto i ostao pri tome. Niko ne bi bio u rijalitiju da su svi jaki i da stoje iza svojih reči. Mislim da smo mi mnogo više povredili nekoga drugog sa strane. Sa Sandrom imam dobar odnos, ali od kad je sa njim nismo nešto u kontaktu i to je sasvim normalno. Što se tiče Filipa, baš sam danas pričao naše dogodovštine napolju, bilo je lepih stvari. Slušam ove priče da čeka Maju, bilo kako bilo, njemu sledi pakao kako god da okreneš. I da se odvoji od nje sada pa zauvek, pakao mu sledi. Poznavajući Maju, već je ogroman problem to što je pričao sa Marijanom. Da ona spava levo, on ne bi morao preko tavana da ide a ne desno. Ovo sa Sandrom je tek problem. Mene bole mnoge stvari sa Carem, to neću da krijem. Nije mi drago to što se desilo, jer znam kako sam ga gledao. Da sam imao emocije prema Maji, bilo bi mi još teže, ali ovako je malo drugačije. Znam kakav smo odnos imali, znam da me u dubini duše voli. Pravio je dosta grešaka, trebalo je da bude na mojoj strani, to je istina. Kad bih rekao da sam ravnodušan, lagao bih - govorio je Janjuš.

- Onda vi niste normalni. On je tebi uradio najgnusnije stvari, bio ti je sa devojkom, sa tvojom najvećom ljubavi. To je bolesno! - dobacio je Lepi Mića.

- Ja ne znam da li sam ja lud, ja samo pričam od početka odnosa kako je bilo. Nikada mu nisam govorio da li treba da se čuje sa Majom. Ja sad pričam kako se osećam, a osećam da mi je žao što se tako desilo, imam pravo. Mi ne možemo biti nikad prijatelji, ali je takav moj osećaj. Žao mi je, jednom smo se dogovorili da ako uđemo u rijaliti uđemo zajedno i slobodni se sprdamo, ali od toga nema ništa - dodao je košarkaš.

- Ja tvrdim da Janjuš i dalje voli Maju - vikao je Mića.

- Misli šta hoćeš, to je već tvoj problem - rekao je košarkaš.

- Lepo je rekao Mićo, da mu je žao i da nikada neće biti u prijateljskim odnosima, ali je rekao svoja osećanja - dodala je Dalila Dragojević.

- Alo bre, što ti pričaš sa ljudima sa kojima si imao svađe, alo bre Miki te je tukao, a sada si dobar sa njim, ajde beži bre - naveo je Janjuš.

- On je samo rekao, da nam je žao što nam se sve ovo izdešavalo, prosto nije trebalo. Ja da sam hteo nešto ranije ja bih uradio - rekao je Car.

- Ja sam takav kakav jesam i boli me ku*ac i gotovo, zato sam se i razveo - govorio je Janjuš.

- Ja budala nisam - urlao je Mića.

- Samo da kažem još ovo, njegovi su sigurno za vezu sa Sandrom. Garantujem da je ona jedina za koju bi njegovi bili. Ispao je loš prema meni to je činjenica, ali mi je krivo, opet ću ponoviti. Vezan sam za Ivanjicu, ali moraću tebe da pošaljem tebe, Filipa ću sačuvati - odlučio je košarkaš.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još