UNIŠTILA SAM SEBI ŽIVOT: Luna Đogani progovorila o učešću u "Zadruzi 1"

Luna Đogani gostovala je u emisiji "Magazin In" koju uređuje i vodi Sanja Marinković.

Pobednica druge sezone rijaliti šou programa "Zadruga" dotakla svog učešća u prvoj sezoni popularnog rijalitija i otkrila koliko je to uticalo na njen život.

- Mogu reći da sam u tom trenutku bezglavo dovela sebe u situaciju u kojoj sam, možda grubo zvuči, ali uništila sam sebi život. I sebi i mojoj porodici, možda nekome i sa druge strane, tako da mislim da ne postoji ništa veće i skuplje do toga - rekla je Đoganijeva.

- Ali verovatno je to moralo da se desi kako bi te navelo da drugačije razmišljaš sad, u nekom drugom pravcu - ubacila se pevačica Zlata Petrović koja je bila gošća ove emisije.

- Ma, ja kažem, da mi se sve to nije desilo, ne bih upoznala ni svog supruga, ne bih imala svoju ćerkicu Miu, tako da... Bože, hvala ti, sve je tako trebalo. Ranije kad su me pitali za sve to, uvek sam spuštala glavu, a sada više ne. Idem podignute glave. Imam ćerku koju sam dobila sa muškarcem kojeg volim i više me ništa ne zanima - zaključila je Luna.

Izvor: Pink.rs
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još
1 komentar
  1. DOLĆE NERA says

    Samo napred draga Luna, sve bude i prođe, nemoj da kriviš samo sebe, i drugi su krivi i više od tebe, imas svoju cerku, muza koi te voli, svako ce odgovarati za svoje postupke.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.