KAO DA GLEDAM CRTANI FILM: Maja Marinković prokomentarisala dešavanja u Beloj kući!

U novom izdanu emisije "Premijera - Vikend Specijal", bivša zadrugarka Maja Marinković progovorila je o raznim aktuelnostima koje su se desile protekle nedelje u "Zadruzi".

Na samom početku, Marinkovićeva se dotakla svog odnosa sa Filipom Carom, koji već neko vreme ne krije simpatije prema Sandri Čaprić.

- Ja sam njega ostavila kada sam dala izjavu, s obizirom na to da je prešao tu granicu prijateljstva i nečeg što je normalno za videti. Mogu da kažem da je ispao nekorektan, neću ga blatiti, ali defintivno me ne poštuje i nemam više šta da tražim u tom odnosu. To je sve za limunda za mene u odnosu na ono šta sam sve preživela u prošlom odnosu, koliko sam volela i koliko sam se dala, zaista više nemam nameru da se bavim i dižem cenu nebitnim osobama - priča Maja, pa dodaje:

- Nikoga nisam prevarila, niti sam obrisala slike, niti me teši Ša, niti sam komentarisala ko je bolji ljubavnik.

Maja se osvrnula i na odnos svog bivšeg partnera, Marka Janjuševića Janjuša i bivše drugarice, Marijane Zonjić.

- Kao da gledam "Tom i Džerija", crtani film... Svako od nas je jedinka za sebe, a to pokušavanje imitrianja mi je zaista smešno. Marijana je neko ko se nije pokazao kao moj prijatelj, iako me je celo leto zvala da se vidim, za šta imam i dokaze, ali dobro, vidim da mi stalno spominju, Janjuš peva "Favorito", što je bila naša pesma, svako ima pravo da se bori za taj kadar kako zna i ume - kazala je Marinkovićeva.

Bivša zadrugarka se dotakla i svađe koja je nedavno izbila između Deniz Dejm i Aleksandre Subotić.

- Upoznala sam Deniz kada sam ispratila Filipa u karantin. Što se mene tiče, moralnija je od 90 odsto devojaka koje se trenutno nalaze u kući, koje se predstavljaju kao svetice. Aleksandra Subotić je moja prijateljica, koju mnogo volim, kao i Staniju, one su mi na prvom mestu - zaključuje Maja.

Izvor: Pink.rs
Foto: majaamarinkovic/Instagram

Pogledajte još