NIJE JOJ POMOGLA NI LAŽNA "KARTA SPASA": Olja Vampirica izbačena iz "Zadruge 5" (VIDEO)

Nakon što je obavio intervjue sa zadrugarima, voditelj Darko Tanasijević je još jednom ušao na velelepno imanje u Šimanovcima i otišao do sobe za izolaciju, kako bi pozvao takmičare nominovane za izbacivanje ove nedelje - Olju Vampiricu i Filipa Cara.

Darko ih je poveo do palate "Milenija", kako bi im objasnio pravila igre Velikog šefa. Oni su morali da uz pomoć obruča i kanapa uhvate što više lopti i ubace ih u korpe ispred sebe. Olja je tražila pomoć od pokojne bake, koja joj se danas javila u san.

Vampirica se naoštrila da pobedi Cara, pa je počela da vodi na samom početku igre. Vreme je isteklo, a Vampirica je uspela da ubaci 3 lopte, dok je Car ubacio 2 lopte, što je značilo da će njoj biti duplirani glasovi.

Došlo je vreme da Darko saopšti rezultate glasanja. Nakon što su se Vamirici duplirali glasovi, jedan takmičar je osvojio 98% glasova, a drugi 2%. Darko je saopštio da je Olja osvojila samo 2% glasova i da će morati da napusti "Zadrugu".

Vampirica se zahvalila pokojnoj baki što je osvojila samo 1%, a zatim predala Darku koverat, u kom se nalazila lažna "karta spasa".

- Kako kaže Sandra Čaprić, ovo je falsifikat, a ne unikat - rekao je Darko.

Olja je ipak morala da napusti "Zadrugu", te se pozdravila sa cimerima i ušla u automobil i krenula ka studiju voditeljke Dušice Jakovljević.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još