MINIJATURNA SAM, ALI SAM SEKS BOMBA: Jovana Jeremić iskreno o estetskim intervencijama kojima se podvrgla

Jovana Jeremić gostovala je danas na televiziji Doktor (TV DR) u emisiji "Generalka" i govorila je o svom izgledu, estetskim intervencijama kojima se podvrgla, kao i o tome za koje dame sa naše javne scene smatra da imaju stila.

- Najseksepilnije žene su niske žene. Nemam kompleks što sam mala žena. Visoka sam 163 i imam 52 kilograma i ne bih ništa menjala, ne bih volela da sam viša jer bih onda bila savršena. Onda ne bih imala taj broj frajera koji mi se sada nabacuju. Minijaturna sam ali sam seks bomba - kazala je Jeremićeva u "Generalci".

Kada je reč o estetskim intervencijama kojima se podvrgla, Jovana je u svom stilu, iskreno i otvoreno, priznala koje je sve zahvate imala.

- Radila sam usne. Imam top usne, lepe i prirodne. Radila sam samo konture i gornju sam morala da dopunim jer mi je donja bila mnogo veća. Tu intervenciju imala sam sa 19 godina i sada ih samo "održavam", jedanput u godinu dana. Reč je o korekciji kupidonovog luka hijaluronom. Nos sam korigovala botoksom, jer sam imala malu kvržicu. Radila sam i obrve ali nisam zadovoljna kako izgledaju pa ću sebe častiti novim za rođendan - kaže Jovana Jeremić.

Voditeljka i urednica jutarnjeg programa otkrila je i koje dame na našoj javnoj sceni dobro izgledaju.

- Suzana Mančić jako lepo izgleda, a Zorana Mihajlović mi je top lepa. Mnogo volim kako fizički izgleda Jovana Joksimović, a sjajno se oblači i ima odličan stil. Oliveru Kovačević obožavam! Ona je meni stalno u podsvesti, te njene crno-bele kombinacije. Odrasla sam gledajući njene emisije. Volim njen stil, ali njena inteligencija je ono što je zapravo seksi - naglašava Jeremićeva.

- Ana Kokić jako lepo izgleda, iako sada ima više kilograma i mora da smrša, tu nema diskusije. Ali je veoma seksi. Dara Bubamara je malo sirova. Ima veće grudi koje gura napred, ali ona je takva, ima siroviji seksepil, i to mi je okej - prokomentarisala je Jovana.

Autor: Nadlanu.com
Foto: TV DR/Promo

Pogledajte još