TRANZISTOR IZ BEČA I FRAN IZ LESKOVCA: Kristijan Golubović žestoko prozvao Radeta Lazića i Aleksandra Bogunovića Zverku

Bivši učesnik "Zadruge" Kristijan Golubović u večerašnjem izdanju emisije "Pitam za druga" na RED TV osvrnuo se na svoj davnašnji sukob sa Radetom Lazićem, s kojim je zaratio tokom trajanja "Farme".

Njihov sukob će, po svemu sudeći, dobiti sudski epilog, a Kristijan je gledaocima ispričao da je danas išao da da izjavu povodom Lazićeve prijave za ugrožavanje sigurnosti.

- Onaj Lazić, tranztistor iz Beča, je podneo prijavu protiv mene... On preti, preti, preti meni isto, kao da će da me bije, ja sam vreća g*ovana, ovo-ono, i onda brže-bolje ode u policiju i prijavi me za ugrožavanje sigurnosti. A kako, ne znam, 1.000 kilometara, Beč-Beograd... Laje odande, slabo lavež dolazi do mene, i onda ja kada samo malo jače odlajem, onda on ode u policiju i prijavi me. Ne znam kako nekome ugrožavam sigurnost na hiljadu kilometara, to još nije naučno dokazano. Rekao sam da ne znam ko mu mrda kavez tamo daleko, on je tamo daleko, ja sam ovde daleko, gde cveta limun žut, takvu sam dao izjavu - u svom stilu objasnio je Kristijan.

Golubović se u razgovoru sa voditeljima Pandom i Kendijem osvrnuo i na prozivke Aleksandra Bogunovića Zverke, aktuelnog učesnika "Zadruge", nekoliko dana uoči ulaska u rijaliti. Iako je Zverka pričao da se njih dvojica poznaju iz zatvora, Golubović tvrdi da ga u životu nije video.

- Rijaliti lajavci, kao ovaj sad Bogunović, kako se zove, beše... Kaže da on mene zna iz zatvora, a ne poznajem čoveka, "no name". Nisam ga video nikad u životu, ja ga prozvao Fran Pujas iz Leskovca, u pokušaju... Kao, tetovirao lice... - rekao je Kristijan.

Izvor: Pink.rs
Foto: kristijan.krile_official/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.