NABIJATE SE NA KU*AC, PA TRAŽITE DA VAS NEKO POŠTUJE: Mensur Ajdarpašić zgrožen ponašanjem zadrugarki na žurki (VIDEO)

Tokom porodičnog sastanka u Beloj kući na imanju u Šimanovcima Dalila Dragojević otkrila je zadrugarima da su Viktorija Mitrović i Mensur Ajdarpašić došli u sukob zbog sinoćnjih dešavanja na žurki, a Viktorija je otkrila pozadinu celog događaja.

- Sve je bilo zbog mog igranja na žurki, možda i jesam malo preterala, ali to je moj izduvni ventil. Ja ne komentarišem njihovu vezu, a on me napada - rekla je Viki.

- Jeste, nabijate se na ku*ac, pa tražite da vas neko poštuje! Nijedan normalan te neće takvu prihvatiti - rekao je Ajdarpašić.

- Miki ti je rekao sličnu stvar, ušao je u sobu i rekao ti da, nakon svoje priče, treba da se promeniš i prosperiraš - ubacio se Dejan Dragojević.

- Ja se neću promeniti, sledeći put ću u gaćama ići! - pobesnela je Viktorija.

- Ja lošu nameru nisam imao, ali me ne zanima. Ne čini vas moralnijim što se ovde ne je*ete i nemate vezu, to je vaše drugo lice - rekao je Mensur.

- Ona je, pre svega, majka, ali mi ne možemo da joj govorimo ništa. I meni je krivo što je u toj situaciji - dodao je Stefan Karić.

- I ja bih voleo da neke devojke ne rade neke stvari, zato sam ja rekao da mi nije jasno da li su one igrale zbog muzike ili Gastoza - rekao je Lepi Mića.

- Ono nije na granici normale, ja sam ono samo video u filmovima u striptiz klubovima. Poznato je da ja te stvari ne podržavam i da ne volim taj stil, to meni prelazi neke granice. A ne zanima me što ste vi takvi, moja nijedna devojka se nije tako oblačila dok je bila sa mnom u vezi. Tu je bila Čaprićka, Rešićka, Martina... Ja volim malo otmenije odevanje - govorio je Ajdarpašić.

- Ne može niko da mi priča kako sam se oblačila, ako njegova devojka radi ono što radi, a ima 17 godina - ubacila se Irma Sejranić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.