DA ME MARKO OSTAVI, OVAJ BI MORAO DA ME OŽENI I NAPRAVI TRI BEBE: Stanija Dobrojević ne krije simpatije prema Osmakčiću (VIDEO)

Marko Osmakčić naišao je na Dalilu Dragojević na stepeništu ispred Bele kuće, a ona je imala zanimljivu teoriju o njegovom odnosu sa Stanijom Dobrojević.

- Ja stojim iza toga, da Stanije ostaje ovde 10 meseci, bila bi sa tobom. Ne znam da li sam joj to rekla. Pošto izlazi, čuva to napolju. Znaš da je ovo istina. Provoditi vreme sa nekim... Zamisli da je meni Dejan napolju, a da sam ja sa nekim 24 sata. 10 meseci, to je skoro godinu dana, pritom ne viđamo ovde ljude koje volimo, ne znam šta rade - rekla je Dalila.

- Ne znam, ne znam - rekao je Marko.

- Znaš da je tako, ali razumem tvoju ćutnju. Evo je Stanija. Stanija, rekla si Marku da pokazuje da se Sandri sviđa, a da ona to ne pokazuje. Stanija, nemoj da se ljutiš, moja teorija je da bi ti bila sa Markom u vezi da ostaješ ovde - poručila je Dalila kad je videla Staniju.

- Kad bi mene Marko moj ostavio, morao bi ovaj Marko da me oženi i napravi tri bebe. Mogla bih ja da obrnem igricu, evo, hipotetički. Kad bih bila ovde 10 meseci, da mi je veza na klimavim nogama, smuvala bih se sa Markom (Osmakčićem) i bila bih prvo mesto. Ili Mensur, tj. ostavila bih Marka pred kraj i smuvala sa Mensurom, to je prvo mesto - rekla je Stanija kroz smeh.

- Marko je malopre ćutao kad sam to rekla. Ja garantujem da bi ti bila sa njim da si 10 meseci ovde. Čuva ono što je napolju jer si ovde još malo - istakla je Dalila.

- Ja svog dečka volim, znam šta imam, da Bred Pit uđe ovde. Drugo, ja se ovde vraćam - dodala je Stanija.

- Ali da si u cugu ovde 10 meseci, bila bi, a on se slaže. Nije rekao iz topa da neće. Da nema kamera, da ste napolju, vas dvoje biste bili zajedno - nastavila je Dalila.

- Ne, ali sa njim jako lepo funkcionišem, laganica. A Rešićka, ja joj nisam problem, ja sam fer plej - istakla je Dobrojevićeva.
Stanija u pravu
- složio se Marko.

- I ja njega i Sandru ništa ne silim, poljubac je pao - rekla je Stanija.

- Uživajte - rekla je Dalila.

- Dalila, moram da ti kažem, nisam te gotivio od prvog dana, ali sad te gotivim - pričao je Osmakčić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još