SVAKI BRAK JE UNIVERZUM ZA SEBE: Ivan Bosiljčić otkrio detalje iz privatnog života

Dramski umetnik Ivan Bosiljčić, nedavno se vratio iz Kavkaza gde snima televizijsku seriju "Ruska žena" čija se radnja dešava u Damasku 2015. godine, kada počinje da se razbuktava rat u Siriji. Priča prati borbu bračnog para kojem teroristi kidnapuju sina. Ivanu, odusustva od kuće teško padaju, pa se uvek raduje povratku, a posebno kada ga dočekaju sa osmehom ćerka Nina i supruga Jelena. Zato, kako ističe, ne može da bude strog prema svojoj mezimici.

- Isčezla je moja namera da budem strog prema ćerki. Jelena i ja našoj Nini dajemo ljubavi koliko god umemo, neprestano. Život će je naučiti ostalo i nesumljivo će biti strog. A, ona će ga i takvog voleti i podneti ako je mi budemo naučili ljubavi - rekao je Ivan Bosiljčić za "Hello".

Jelena i on su pre nekoliko nedelja proslavili 10 godina braka, a glumac naglašava da ne postoji recept za savršen odnos:

- Svaki brak je unverzum za sebe, ne usuđujem se da dajem savete na tu temu. Jedino što mogu da priložim jeste primer kako živimo i način života od kog ne odustajem.

Na pitanje da je romantičar, Ivan kaže:

- Gde ima osećanja ima i romantike. Ona ne mora uvek da bude sladunjava, osmomartovska. Romantičan je svako ko sluša, oseća i mašta. Mislim da to nema veze s godinama, niti s vremenom gde živimo.

Ivana uskoro očekuje premijera serije "Kazanova" gde igra glavnu ulogu, međutim, glumac ističe da nije neko ko je opterećen sa popularnošću, pa ga ruska publika ne prepoznaje toliko.

- Ne mnogo, jer su kvalitet i broj ruskih glumaca izuzetno veliki i svi snimaju petostruko više od mene. Obazriv sam na temu količine posla. U Rusiji radim s vremena na vreme jer mi ne prija dugo radzvajanje od supruge i ćerke - istakao je Bosiljčić i dodao:

- Iako zvuči zabavno, letenje je često isrcpljujuće, tako da sam rešio da velike projekte radim u letnjem periodu kada se kod nas završi pozorišna sezona. U to doba godine nema škole, pa Nina i Jelena mogu sa mnom da pođu na put. To su najbolje kombinacije.

Izvor: Blic.rs/Hellomagazin.rs
Foto: ivanbosiljcicofficial/Instagram

Pogledajte još