HAOS U BELOJ KUĆI: Ivan Radosavljević Beli nasrnuo na Marka Osmakčića, pljuštale uvrede i psovke (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na imanju u Šimanovcima novinar Darko Tanasijević dao je reč Staniji Dobrojević kako bi prokomentarisala odnos Sandre Rešić i Marka Osmakčića.

- Ja sam sa mladoženjine strane. Čula sam Sandrino izlaganje i uopšte mi se ne dopada. Ja sam zauzeta devojka i Bred Pit da dođe u ovu kuću, ja ne bih poljuljala svoj odnos napolju. Sa Markom imam lepo prijateljstvo, super funcionišemo. On je meni drag jer je iskren i srčan. Stvorili smo interesantan odnos. Naše prijateljstvo intrigira zadrugare više nego neke veze. Što se tiče Marka, on je već mesec dana išao od devojke do devojke. Ja sam rekla Sandra Rešić, ozbiljnija je, gledajući kroz prizmu moje veze. On je bacio oko na nju, malo sam provodadžisala. Prvo sam pričala sa njom, dečko ima potencijala, a posle sam i Marku rekla. Oni su po mom mišljenju već u vezi, kad je pao poljubac. Šta će dalje da se odvija to je isključivo između njih dvoje. Ne dopada mi se sa Sandrine strane, mislim da se zenta od mene. Marko se izjasnio, da sam slobodna možda bi pokušao, nisam. Najmanji problem Sandri u ovoj kući sam ja. Ona je meni rekla da ne može ove Sanje. Imala sam sličnu situaciju da su se oko mog dečka vretele ribe. Sandra treba kao zrelija žena da bude sigurna u sebe. Marko ima dosta kvaliteta. Kako će dalje da se odvija najviše zavisi od Sandre, ne od Marka. Ona ima gardove i u napred se brani, pritiska još nema. Bojim se da ga ne ohladi i ne otera od sebe. Ja sam dobra sa Sandrom i imamo komunikaciju, ja joj ne predstavljam smetnju i pretnju. Marko je zaiteresovan da ovaj odnos bude uspešan - govorila je Stanija.

- Na kraju krajeva ovaj odnos, nazovi ga kako god hoćeš, je isključivo zahvaljujući Staniji, ona me je podstakla da krenem - rekao je Marko.

- Ja sam zauzeta, moj dečko zna gde me je poslao. Ovaj dečko stvarno ima kvaliteta i razmišljala sam da bi mu najbolje pristajala Sandra - dodala je Stanija.

U jednom trenutku Ivan Radosavljević Beli uključio se da komentariše odnos Sandre Rešić i Marka Osmakčića, a onda je usledio žestok sukob, na ivici fizičkog obračuna.

- Jeb*em li ti majku u pič*u! Moju temu diraš - urlao je Marko, a onda se Beli zaleteo na njega.

- Marko, je l' si ti normalan - pitala je Stanija.

- Nisam. Ide mi na ku*ac - urlao je on.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još