KOBAN IZLET: Dečko Ivane Dudić ostao nepokretan posle nesreće na planini?!

Primer glumice Ivane Dudić je potvrdio da život može da bude nepredvidljiv, kojoj se jedan romantični izlet na planini zamalo završio navodno tragično.

Kako piše "Alo!", Ivani se život navodno drastično promenio pošto je doživela nezgodu na Rtnju nakon koje je njen momak Miloš Pandrc ostao nepokretan.

Naime, kako sagovornik otkriva, pre skoro dva meseca par je odlučio da ode na odmor, koji se navodno pretvorio u pakao, kada je Miloš pao u podnožje planine nakon što se kvad kojim je Ivana upravljala prevrnuo. Uspaničena glumica je navodno satima dozivala pomoć, u spasavanje su bili uključeni i vatrogasci, a njen dečko je usled povreda završio u invalidskim kolicima.

- Miloš i Ivana su već dugo zajedno - otkrio je izvor tog medija, i dodao:

- Letos su želeli da pobegnu od gradske buke, otišli su na Rtanj, i tamo proveli neko vreme. Jedan dan odlučili su da se provozaju kvadom po planini. Tokom vožnje Ivana je izgubila kontrolu i prevrnuli su se. Miloš je pao u podnožje planine, gde je ostao da leži nepomičan - ispričao je izvor kako je došlo do nezgode, i dodao:

- Nakon nekoliko sati, uz pomoć vatrogasaca izvukli su ga i prevezli u bolnicu. Ona je zadobila manju povredu ramena, a on je i dalje nepokretan. Išao je na rehabilitaciju, dijagnostikovana mu je paraplegija, odnosno oduzetost obe noge, kao i ozbiljna povreda kičme. Trenutno mu se stanje popravlja, pola desne noge oseća, ali leva noga mu je još uvek u potpunosti oduzeta, zbog čega je u invalidskim kolicima i nosi pojas na kičmi - objasnio je izvor, koji ističe da se glumica ne odvaja od dečka tokom njegovog oporavka.

- Ivani je to jako teško palo, osećala je krivicu, ali nada se da će Miloš ubrzo stati na noge. Svaki dan mu dolazi u posetu, sedi satima s njim, donosi mu hranu. Uvek je nasmejana i pozitivna, i stvarno mu je velika podrška u ovim danima - rekao je izvor, i otkrio:

- Miloš ima zakazanu operaciju, jedan od najboljih specijalista ortopedske hirurgije dr Slaviša Zagorac će mu operisati kičmu. Nadaju se da će nakon rehabilitacije uskoro stati na noge i vratiti se normalnom životu - rekao je izvor za kraj.

Kada je Ivana pozvana da prokomentariše celu situaciju, rekla je da nema komentar.

Izvor: Kurir.rs/Alo
Foto: CPG/Arhiva

Pogledajte još