KRAH BRAKA NA POMOLU: Ozbiljno uzdrman odnos Dalile i Dejana Dragojevića (VIDEO)

Tokom prošle noći na imanju u Šimanovcima Dejan Dragojević shvatio je da njegova supruga Dalila priča sa Filipom Carem duže od pola sata, pa je otišao da ga je pozove nazad u krevet, a njoj se nije dopao način na koji ju je Dragojević pozvao. Dalila je došla do njihovog kreveta i ponovo je nastala drama. Podsetimo, Dalila je počela da sumnja u Dejanovu vernost zbog toga što je pričao sa Stanijom Dobrojević, kao i zbog toga što misli da je Sandra Čaprić bacila oko na njega, a da joj on dopušta da mu se približi. Sa druge strane, Dalila je od sinoć sve prisnija sa Carem.

- Prihvati deo krivice na sebe - rekla je Dalila.

- Dobro, ja jesam kriv. Ja tebi ništa ne zameram. Pet puta sam te zvao da pričamo... Ti si otišla i rešila sa njim... Ako sam ti ja dao povoda za to, onda okej... - odgovorio je Dejan.

- Jesi dao - zamerila je Dalila.

- Čime, lepotom? Jesam ja kriv što se nekome sviđam? - pitao je Dragojević.

- Nemoj da radiš te stvari. Ti nikad nisi to radio... Ja sam se uvek družila sa ljudima, ti si sam rekao da nećeš ni sa kim da se družiš! I onda saznam... - zamerila je Dalila.

- Ja tebi ništa ne zameram, ni komentarišem. Zvao sam te sad jer sam imao potrebu da porazgovaram sa tobom - poručio je on.

- Pričala sam sa tobom pre toga, ti si mi rekao informaciju, otišla sam da rešim sa njim, jer si ti rekao da nećeš sad. Znači ti bežiš od nečega. Počeću i ja da bežim. Ti mene kušaš. Ja kriva nisam, kriv si ti. Za sve! - rekla je Dalila.

- Hajde spavaj - poručio je Dejan.

- Dobro, nisi ti ništa, evo ja sam... Neko mora, evo ja ću... Hoćemo tako funkcionisati? Što ne priznaš neke svoje stvari? Priznaj da ti se neko dopao - odgovorila je ona.

- Ti praviš dramu - rekao je on.

Dalila je potom pitala Dejana kome je dao 10 poena na izboru za Miss, pa nastavila:

- Ja sad treba da te zagrlim? Ti si lud - govorila je ona.

- Ja sam mislio da smo rešili ovo - odgovorio je on.

- Nećemo nikad rešiti ovo. Tvoje gluposti u poređenju sa mojom nisu ništa... - istakla je Dalila.

- Izađi tamo, izađi, pa se deri - prebacio je Dejan Dalili zbog toga što je povisila ton.

Izvor: Pink.rs
Foto: dalila_dragojevic_offical/Instagram

Pogledajte još