NOVI ČLAN TIMA K1 TELEVIZIJE: Ivon Jafali ponovo na malim ekranima

Od danas imamo novi televizijski tandem koji čine Manja Grčić i Ivon Jafali, a svakog radnog dana na K1 vodiće novu, popodnevnu emisiju "Mi danas". Emisija debi ima danas u 16 sati, a kako je došlo do ovog medijskog "transfera" i šta ćemo gledati svakog radnog dana od 16 do 18 časova u emisiji "Mi danas" otkrivaju urednice i voditeljke ove emisije.

- Bilo je tokom tri decenije rada na Studiju B i drugih ponuda, a u vreme kada su me pozvali sa K1 televizije imala sam još dve ponude od strane nezavisnih produkcija. Ono što je presudilo, najiskrenije, bio je Manjin osmeh, divna ekipa televizije i iskren zagrljaj Jovane Joksimović. Kad to osetiš, tu čistotu, to je to i nema razmišljanja. Intuitivno sam osetila da mi je ovde mesto - kaže Ivon Jafali.

- Poslušala sam savet, prijateljski i profesionalni koji mi je dala Jovana Joksimović da je vreme da izađem iz svoje zone komfora.

Manja Grčić, koja je i direktor televizije K1 otkriva da su mnogi mislili da Ivon neće otići sa Studija B.

- Kada smo razmišljali o popodnevnoj emisiji, Ivon nam je bila na pameti punih godinu dana, ali svi su mislili da ona nikada neće otići sa Studija B. Ivon je bila Željkov, moj i Jovanin prvi izbor, nismo imali dilemu. Toliko sam srećna što je deo našeg tima, a još srećnija što ću ekran deliti sa njom. Emisiju ću ponedeljkom i utorkom voditi ja, a Ivon sredom, četvrtkom i petkom - kaže Manja Grčić.

"Mi danas" baviće se aktuelnim društvenim i socijalnim temama ali na drugačiji način.

- Imamo viziju i mogućnost da ne dajemo šture informacije, već da aktuelnim temama pristupimo na drugačiji način, iz nekoliko uglova, sa pravim sagovornicima. Naravno da će energija emisije biti nalik Manjinoj i mojoj – vedra, direktna i otvorena, ali pošto u medijima nedostaje pristojnosti, želimo prevashodno da vratimo takav način komunikacije. Na neka pitanja će naši sagovornici morati da odgovaraju veoma brzo, i biće to jedna vrsta izazova, a insistiraćemo na dobročinstvu. To je Manju i mene spojilo u ličnim razgovorima, "na prvu".

Autor: Nadlanu.com
Foto: Miloš Nadaždin/K1 promo

Pogledajte još