SA 16 GODINA SAM HTELA DA SE OBESIM U ŠTALI: Lepa Lukić otkrila nepoznate detalje iz svoje prošlosti

Lepa Lukić vrlo često ume da otkrije pikanterije iz svog života, a ovog puta otkrila je ljubavne detalje koje nikad do sada nije ispričala u javnosti.

Kraljica narodne muzike otkrila je da je sa 16 godina htela da se ubije zbog zabranjene ljubavi, a u sve u cilju zastrašivanja njene majke.

- Bila sam smrtno zaljubljena u momka kad sam imala 16 godina i htela sam da se ubijem zbog njega, da se obesim u štali. Plašila sam majku, ako mi ne da da se sa njim viđam da ću da skočim u Moravu, a u stvari lagala sam - ispričala je Lepa, pa otkrila da je nakon nekoliko godina, kada je postala poznata, ponovo srela tog momka i opisala kako je to izgledalo.

- On živi u Sremskoj Mitrovici, a ja sam bila na koncertu tamo. Kad sam izašla i videla ga u prvom redu, kad se nisam skamenila. On je tu došao da me vidi i da me pozdravi, meni su se noge odsekle, nisu moje bile, ali prođe to... To je bilo u mladosti, a ja sam već imala 30 godina kad sam ga srela. Prošlo je, ali nikad se više ne bih sastala sa njim - rekla je Lepa u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

Izvor: Kurir.rs
Foto: Kurir TV-Printscreen/Youtube

Pogledajte još