OZBILJNA KRIZA U BRAKU: Dejan Dragojević priznao krivicu, Dalila razočarana njihovim odnosom (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" u Beloj kući na imanju u Šimanovcima raspravljalo se o bračnoj krizi Dalile i Dejana Dragojevića, koji je flertovao sa pevačicom Sandrom Čaprić.

- Dok si bila u vezi sa Carem delovala si kao kuvana voda, ali kada su gledaoci shvatili da si zaljubljena u Dejana Dragojevića sve se okrenulo - rekao je voditelj.

- Nemam ja veze sa tim, Dejan je danas rekao da osetio peckanje sa Filipove strane. Ja sam to shvatila kao šalu da se zezamo, Dalila se našla kao ljubomorna, ja Dejana poštujem i to je to. Ali prethodno veče, na rođendanu, Filip je stavio Dalili sveće na glavu, a Dejan je uzeo ružu i dao Caru i rekao daj ovo devojci. Danas kada je Martina podelila budžet Caru, videla sam da se njoj ona sviđa. On je rekao da nije u emotivnom rastrojstvu, bio bih sa tobom u vezi - rekla je Sandra Čaprić.

- Kada se ugasila njihova ljubav, ona je ustala i rekla tek ću da počnem da se igram, tako da je to namerno uradila - rekao je Dejan Dragojević.

- Nemoj da ti ja presudim, što nisi rekla da je Car idealan muž, a ne moj Dejan - rekla je Dalila Dragojević.

- Ja sam prokomentarisala da je Dejan idealan muškarac jer se lepo ponaša prema Dalili - rekla je Sandra.

- Ona je sedela ovde i rekla ja ovako zamišljam idealnog muškarca, može Sandra Rešić da potvrdi - rekla je Dalila.

- Ovo je istina, ako se vodila pitanjima gledalaca. Ja sam danas čuo tu priču i rekao da mi Dejanova tišina ne miriše na dobro - rekao je Lepi Mića.

- Ja pamtim kao slon, kaže mi Dalila jel vidiš da ona sedi ovde sve vreme i sve vreme gleda u Dejana i od svih ljudi pita baš njega za bubicu. To traje već sedam dana - rekla je Sandra Rešić.

- Da li te je razočarao Dejan - pitao je Milan.

- Pa, nije ali nije mi ispričao situaciju od sinoć - rekla je Dalila.

Tokom pauze u emisiji, zadrugari su ostavili Dalilu i Dejana same u pušionici, kako bi porazgovarali o svom odnosu.

- Ja sam kriv, ne znam šta bih ti rekao - priznao je Dejan.

- Sve je rečeno, šta da mi kažeš? - pitala je ona.

Dalila je sve vreme ćutala, vidno iznervirana i zabrinuta za njihovu budućnost.

- Ja sam samo izgubljena. Ne mogu da reagujem na način na koji bih reagovala, ti znaš kako bi se to završilo. Ti napraviš za*ebanciju i onda svi potonemo zbog toga! - rekla je Dalila.

- Trebalo je da je napu*im kad sam to video i ćao. Ne volim ni kad žensko sedi pored mene, niti da ostanem sam sa devojkama. Ne sviđa mi se ovakva situacija - govorio je Dejan.

- Nemoj u sebi tražiti krivca nikako. Napravite situacije i onda bežite od njih. Rijaliti ne traje 20 dana, treba imati snage za sve to. Ne možeš sad ni krivicu na nju prebaciti - dodala je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još