TRI GODINE SAM ŽIVEO SA 15 GODINA STARIJOM ŽENOM: Marko Osmakčić priznao kakve dame voli i otkrio da će se boriti za Sandru Rešić (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" u Beloj kući na imanju u Šimanovcima raspravljalo se o komplikovanom odnosu Sandre Rešić i Marka Osmakčića, koji je u jednom ttrenutku priznao da voli starije žene.

- Marko je prelep momak, moram da kažem iako imam dečka - rekla je Miljana Kulić.

- Ja sam živeo sa 15 godina starijom ženom i to tri godine - izjavio je Marko.

- Ja razumem Sandru, Stanija ga je odbila, a da je slobodna ušla bi sigurno u vezu sa njim. Stanija mu se dopala na početku, ti nisi htela da dopustiš to da se neko treći meša u vaš odnos. Pokazao je interesovanje za Staniju više nego za Sandru, i zato ona ima tu barijeru - rekla je Miljana.

- Imaš sve što treba, ali ti ono glavno fali - ubacio se Mensur Ajdarpašić.

- Činjenica je da Sandra ne bi priznala da joj se neko sviđa tako lako i ne treba da žuri, i lepo je što je čeka, pustite vi njih dvoje, on je rekao da nije imao nju u vidu i ja to njemu verujem - rekao je Miki Đuričić.

- Ne slažem se sa Mikijem, ja ne vidim ništa među njima, nema hemije. Što se tiče Sandre, ona je bila komentator, a sad želi da pokaže nešto drugo - rekao je Bane Đokić.

- Druže ja sam kao Car, ja moram biti sa ženom, imam potrebu - skočio je Marko.

- Ja sam ušla ovde da bih pokazala nešto drugo, to je tačno - rekla je Sandra.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još