REAGOVALA SAM KAO MAMA, A NE KAO DAMA: Severina slala preteće poruke direktorki škole koju pohađa njen sin

Hrvatska pevačica Severina u poslednje vreme navodno je slala preteće SMS poruke Ljiljani Klinger, direktorki zagrebačke Osnovne škole Matije Gupca, koju pohađa njen sin Aleksandar, tvrde hrvatski mediji.

Naime, kako navodi "Nacional", Ljiljana se obratila se ministru Davoru Božinoviću putem mejla, navodeći da policija nakon njenih prijava ništa nije učinila.

- ...ozbiljno se bojim za svoju sigurnost, molim Vas da mi pomognete kako ne bismo, umesto upozorenja gospođi, morali da šaljemo telegrame saučešća - požalila se Ljiljana.

Hvatski magazin je objavio i navodne preteće poruke koje je Severina poslala direktorki.

- "Moje dete si poslala u Heinzlovu sa sedam i po godina. Pa zadavila bi te rukama, babo", "Stara šepava ružna babo", "Sedećeš, drhtaćeš i trešćeš se krivonoga, kao što sam se ja tresla kad si mi maltretirala dete" - poruke su kojima je Severina navodno uznemiravala Ljiljanu.

- "Stara, zovi donatora koji te uvalio u problem. Jedva čekam da te uhapse i da život provedeš kako zaslužuješ. Mog sina si maltretirala. Svi nalazi će se otkriti. Samo da stigne presuda", "Napraviću protest ispred škole da te izbace, ne s mamama kojima decu iz škole kupi ko stigne, nego ću okupiti ljude na Fejsbuku. Tvoje neistine koje si pisala ću čitati kod Šprajca. Dosta je bilo tvoje tiranije..."

Nakon objavljenih poruka, Severina se oglasila za medije i priznala da je Ljiljani uputila nekoliko poruka, u besu.

- Da, reagovala sam kao mama, a ne kao dama. Da, kontaktirala sam Ljiljanu Klinger u trenutku kada sam saznala kako ona godinama, kao direktorka škole, šalje dopise Centru za socijalnu zaštitu doslovno izmišljajući stvari o meni, a onda je to nastavila da radi prema Županijskom sudu u Splitu, koji je odlučivao o starateljstvu nad mojim detetom - rekla je Severina za B92.net.

- Bila sam u potpunom šoku. Onda se žalila politici, jer samo tako zna, tražeći podršku moćnih ljudi. Istu intervenciju tražila je i od glavne državne advokatice zajedno sa Gordanom Buljan Flander, a njihova zajednička advokatica je poslala na Županijski sud u Splitu dopis o tome - dodaje Severina.

- Sada, kada se koruptivna mreža krenula rasplitati, ili barem ja tako verujem, Ljiljana Klinger pokušava da se prikaže kao žrtva, a zapravo želi da ubije glasnika korupcije. Ne boji se ona mene, boji se ona posledica svojih postupaka. Nismo moje dete i ja jedine žrtve njenih postupanja, kao ni korupcije u celom lancu institucija u Zagrebu - ispričala je pevačica.

Izvor: Nova.rs
Foto: severina/Instagram

Pogledajte još