NIJE LAKO PRONAĆI ODGOVARAJUĆI POSAO: Koje je idealno zanimanje za svaki znak Zodijaka?

Pronaći posao koji vam odgovara nije najlakša stvar na svetu. Setite se koliko vam je bilo teško da naučite neki računarski program tokom srednjoškolskih godina i koliko ste puta promenili mišljenje o tome šta želite da radite kada odrastete.

Možda ste jedan od srećnika koji su pronašli posao koji ih čini srećnim, ali možda još uvek niste. Astrologija vam može pomoći, a mi vam dajemo neke ideje, u slučaju da ste još uvek neodlučni.

U nastavku saznajte koja vam profesija najviše odgovara na osnovu vašeg horoskopskog znaka.

Ovan

Ako ste rođeni u ovom znaku, ne bi trebalo da radite u kancelariji. Vaša strastvena energija bi bila potrošena na ovaj način. Vaše liderske sposobnosti dolaze prirodno iako ponekad možete biti veoma impulsivni. Idealni poslovi za vas su oni gde možete pokazati svoju moć i želju za vođstvom. Policajac je jedna od opcija. Ako niste sportista, posao koji vam nudi kretanje, raznovrsnost i putovanje bio bi savršen za vas.

Bik

Potrebna vam je stabilnost i rutina. Borite se da biste mogli tačno predvideti šta se dešava i da možete planirati A, B i C. Kancelarijski posao odgovara vašem tempu. Dekorater enterijera je profesija koja odgovara vašem horoskopskom znaku.

Blizanci

Ne treba vam organizacija. Volite da kontrolišete svoj život i radite s njim šta god želite. Imate mnogo energije i talenat za reči. Novinarstvo ili poezija vam odgovaraju. Biti sam svoj šef je ono zbog čega se osećate kreativnije.

Rak

Saosećajni i emotivni Rak uvek pokušava da pomogne drugima. Vrlo ste kreativni pa bi vas posao koji ima veze sa zakonom ili medicinom gušili. Ono što bi vam odgovaralo je podučavanje. Volite da vidite druge kako sijaju zahvaljujući pomoći koju im pružate i da gledate kako se deca razvijaju u pametne odrasle osobe.

Lav

Želite da budete u prvom planu. Pravo polje za vas su pravo i politika. Ovi prestižni poslovi mogu biti veoma stresni, ali vam omogućavaju da budete u svetlu, ali u isto vreme činite dobro svetu. Ugled pop kulture je nešto što vam takođe odgovara i mogli biste postati Insta-slavni.

Devica

Analitički um Device se uklapa u finansije, istraživanje i poslovanje. Vaš naglasak na detaljima znači da ste fokusirani na svoj posao, a ne na mišljenje drugih. Ne morate nužno da budete vođa tima, možete dovršiti manji projekat na vrlo efikasan način.

Vaga

Uklapate se u oblast prava. Održavate dobru ravnotežu i oslanjate se na pravdu i istinu u svom svakodnevnom životu. Takođe, kao i Blizanci, imate talenat za reči. Možete biti odličan član tima, ali odlično funkcionišete i sami. Imate sofisticiran duh i to je ono što nosite sa sobom u svakom poslu kojim se bavite.

Škorpija

Oni koji pripadaju ovom znaku imaju lepe i melodramatične duše. Ne snalazite se sa kritikama, ali volite da budete centar svih u smislu vaše reputacije. Dobro vam ide kada ste u prvom planu. Vaša snažna i ekscentrična ličnost odgovara promoterima, marketingu ili Holivudu.

Strelac

Imate neiscrpnu zalihu energije. Ono što vas razlikuje od Lava je to što ne želite da budete u centru pažnje. U životu vam je potrebna kreativnost i otpornost. Pilot, stjuardesa, putopisac i kaskader bili bi zanimanja koja bi na najzabavniji način zadovoljila vaše potrebe za avanturom.

Jarac

Stvoreni ste za poslovni svet. Imate odličan osećaj za vođenje kompanija. Odlično se snalazite sami, ali možete i efikasno raditi u timu. Idealni ste za poziciju generalnog direktora u velikim kompanijama. Dobro ćete se ponašati u okruženjima visokog pritiska.

Vodolija

Ne sviđa vam se tradicionalni profesionalni put. Izazivate i proširujete granice tipičnog profesionalnog života. Međutim, budući da sanjamo da imamo novca za život, neprofitne kompanije i tehnološka industrija su vaš ideal. Zahtevaju inovativnost i aktivizam, stvari koje zadovoljavaju vaše unutrašnje potrebe.

Ribe

Vi ste verovatno "psihoanalitičar" svih svojih prijatelja. Vaša percepcija onoga što se dešava u glavama drugih i razumevanje njihovih osećanja čine da se uklapate u nauku o psihologiji na bilo kom nivou. Možete biti savetnik, terapeut, psiholog ili psihijatar.

Izvor: Ženskimagazin.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još