ŠTA ME SNAĐE: Anđelka Prpić u nevolji, veruje da ju je bivši muž prokleo

Glumica Anđelka Prpić uključila se danas iz svog stana u program K1 televizije kako bi najavila svoju monodramu "Šta me snađe" koju sutra igra u Akademiji 28 i ispričala kakav joj se peh juče dogodio.

- Stalno me u intervjuima pitaju: Kada ste poslednji put rekli "Šta me snađe" i na to pitanje nikada ne znam da dam odgovor, ali sada ga imam. Juče sam to rekla! To me je bivši muž prokleo. Stalno mi je govorio da prestanem da zubima kidam etikete sa stvari jer ću polomiti zub. I to mi se juče i desilo. Srećom, kec gore levo, nije strašno - kazala je u svom stilu Anđelka u emisiji "Kec na jedanaest".

- Odmah sam odjurila kod zubara, jer šta da radim usred dana bez zuba!

Srećom, sve je sređeno u rekordnom roku i u program K1 televizije se uključila sa prepoznatljivim, blistavim osmehom. Gledaoce je pozvala da pogledaju njenu predstavu jer im garantuje da će se sve vreme slatko smejati.

- Svaka predstava je predivna jer publika i ja razmenjujemo divnu energiju i zajedno se smejemo sve vreme - kazala je Anđelka voditeljima Aleksandri Jeftanović i Bošku Jakovljeviću i požalila se da potpuno razume influensere i da će ih žustro braniti ako ih neko u njenom prisustvu bude kritikovao.

- Jao, snimala sam skoro svoj prvi "reels" za Instagram i toliko sam se namučila... Ko bude reč rekao za influensere preda mnom, videće!

Autor: Nadlanu.com
Foto: andjelkap/Instagram

Pogledajte još